ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 883 φορές

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ: Αρκετά τα πρόσωπα που συνδέουν την "Βασίλισσα" με τον "Δικέφαλο"

Η ΒΕΡΟΙΑ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (4/9) στις 18:00 τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο της πρωτεύουσας της Ημαθίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των γηπεδούχων για την Super League 2 και την προσπάθεια του Δικεφάλου να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση ελέω της αναβολής της Super League 1 και ενόψει της σέντρας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στη Βέροια, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα βρει απέναντί του τον πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή του ΠΑΟΚ, Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος συμπλήρωσε έναν χρόνο στον πάγκο της “Βασίλισσας του Βορρά”, ενώ στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μυστακίδη, Στέλιο Πόζογλου και Μάρκο Βελλίδη, με τον πρώτο να “μετακομίζει” στη "Βασιλισσα" το περσινό καλοκαίρι και τους δύο τελευταίους να ανήκουν από πέρσι στο δυναμικό της Βεροιώτικης ομαδας.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία, σε διοικητικό όμως επίπεδο, των αδελφών Μπίκα, οι οποίοι ήταν μέτοχοι του ΠΑΟΚ, πριν αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και τον νυν Γενικό δ/ντή της, παλιά δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου στα μεσα της 10ετίας του ΄90.

Αν θέλουμε να ανατρέξουμε όμως τόσο στο πρόσφατο, όσο και στο παλιό παρελθόν, θα δούμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει την φανέλα των δύο ομάδων, ενώ ένας Βεροιώτης επιχειρηματίας, ο αείμνηστος Χάρης Σαββίδης, εκτός από ποδοσφαιριστής και στις δύο ομάδες, διετέλεσε για αρκετά χρόνια μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ.