ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1078 φορές

Απέμεινε η τελευταία… πινελιά στο ρόστερ της «Βασίλισσας»

Την τελευταία πινελιά στο φετινό ρόστερ της, με την απόκτηση ενός φορ, θέλει να βάλει η «Βασίλισσα του βορρά».

Οι Βεροιώτες, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τρεις επιθετικούς, ικανούς να κάνουν την διαφορά τη νέα σεζόν στην SL2!

Ο λόγος για τους Μιχάλη Μανιά, Πέτρο Γιακουμάκη και Μπατσάνα Αραμπούλι (φωτο), οι οποίοι έχουν ήδη δεχτεί πρόταση από την διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ωστόσο δεν απάντησαν ακόμη, περιμένοντας πιθανότατα κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με ομάδα της SL1.

Οι Βεροιώτες πάντως θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κενό στην συγκεκριμένη θέση και για τον λόγο αυτό έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στην ξένη αγορά, όπου καλοβλέπουν την περίπτωση ενός αξιόλογου επιθετικού.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, στον Βώλακα όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκονται εδώ και μέρες και περνούν από το μικροσκόπιο του Παύλου Δερμιτζάκη δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης, ο 26χρονος Μηνάς Χαλκιαδάκης και ο 21χρονος Στέργιος Οικονομίκος. Εάν ικανοποιήσουν τον Καβαλιώτη τεχνικό τότε πιθανότατα ένας από αυτούς να αποκτηθεί.