ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1315 φορές

Αναχώρησε για τον Βώλακα η «Βασίλισσα» - Φιλικό και με Ηρακλή

Αναχώρησε (23/8, 10:30) από την πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα από το Δημοτικό στάδιο η αποστολή της «Βασίλισσας», με προορισμό τον Βώλακα της Δράμας, όπου θα πραγματοποιήσει, το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κατά το οποίο θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Σε αυτό το στάδιο, εκτός από το προπονητικό τιμ και τους Γενικό δ/ντή Γιώτη Τσαλουχίδη, Γενικό αρχηγό Θωμά Τρούπκο, συμμετέχουν οι μέχρι στιγμής 22 τον αριθμό επαγγελματίες, που είναι οι: Βελλίδης, Τσιμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Τασιόπουλος, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας,  Μούχαλης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Φοφανά, Μούργος, Πόζογλου, Μυστακίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Παπαχρήστος, Παπαδόπουλος και Περδίκης.

Επίσης την αποστολή ακολούθησε ο ερασιτέχνης Bάντσης (θα προπονείται με τους επαγγελματίες μέχρι να βρεθεί ομάδα που θα δοθεί με την μορφή δανεισμού για την φετινή περίοδο), καθώς και οι επίσης ερασιτέχνες από την ομάδα Κ19, Αδαμίδης, Λουτζιανιώτης, Χερίδης, που συμμετέχουν από την αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις της ομάδας.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Ένας ακόμη αγώνας προστέθηκε στην λίστα των φιλικών της ΒΕΡΟΙΑΣ. Στις 10/9 μετά την επιστροφή από τον Βώλακα, θα αγωνιστεί στο Δημοτικό στάδιο της Ημαθιώτικης πρωτεύουσας με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα φιλικά της «Βασίλισσας»:

 Σάββατο 28/8: Δόξα Δράμας - ΒΕΡΟΙΑ (Δράμα)

Τετάρτη 1/9: Παραλίμνιο – ΒΕΡΟΙΑ (Παραλίμνιο Δράμας)

Σάββατο 4/9: Ξάνθη – ΒΕΡΟΙΑ (Πηγάδια)

Παρασκευή 10/9: ΒΕΡΟΙΑ – Ηρακλής (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Σάββατο 11/9: Ολυμπιακός Βόλου – ΒΕΡΟΙΑ (Βόλος)

Τετάρτη 15/9: Μακεδονικός – ΒΕΡΟΙΑ (Νεάπολη)

Τετάρτη 22/9: Αγώνας κυπέλλου

Κυριακή 26/9: Αγώνας Πρωταθλήματος