ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1457 φορές

Μια ανάσα από Μαλονγκά η «Βασίλισσα»! (video)

Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η «Βασίλισσα του βορρά».

Πρόκειται για τον 25χρονο Γάλλο επιθετικό Ντομινίκ Μαλονγκά, για τον οποίο σας ενημέρωσε πρώτο το kerkidasport, στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των «κυανέρυθρων»!

Το νέο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μεταγραφικό απόκτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ, τον οποίο γνωρίζουν καλά οι Κικε Ερναντεθ και Χοσέ Γκρανερο μιας και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Μούρθια με τη μορφή δανεισμού από την Τσεζένα (27 συμ. / 5 γκολ), αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες, αφού πρώτα διευθετηθούν κάποιες μικρές εκκρεμότητες που υπάρχουν με την πρώην ομάδα του.

Το who is who

Ο κονγκολέζικης καταγωγής στράικερ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Τορίνο το 2007 όπου έμεινε για 2 χρόνια έχοντας 9 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ.

Η σεζόν 2008-09 τον βγήκε δανεικό από την Τορίνο στην Φότζια όπου είχε 10 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ το 2009 τον απέκτησε η Τσεζένα, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2012 μετρώντας 57 συμμετοχές και σκοράροντας 10 φορές.

Τέλος, πριν αγωνιστεί δανεικός στη Μούρθια, έπαιξε με το ίδιο καθεστώς στην Βιτσέντσα τη σεζόν 2012-13 έχοντας 38 συμμετοχές και 10 τέρματα.

Τα υπόλοιπα μεταγραφικά

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η «Βασίλισσα» είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με 3-4 ικανούς ποδοσφαιριστές από την Ισπανία και την Γαλλία, οι οποίοι έχουν κάνει γεμάτα πρωταθλήματα με τις ομάδες τους.

Το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από τη Βεροιώτικη ΠΑΕ, ώστε η ομάδα σιγά – σιγά να φτάσει στην ολοκλήρωση του ρόστερ της.

Το πρωί της Παρασκευής η «πρώτη»

Στις 8 το πρωί της Παρασκευής (04/07) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά».

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο και για πρώτη φορά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου!

Ως γνωστόν, από την Δευτέρα (30/06) άνοιξε ο… κύκλος των ιατρικών εξετάσεων για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι πέρασαν από καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ με εντολή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Κίκε Ερνάντεθ ο ορθοπεδικός Νίκος Δήμου πραγματοποίησε στατική και κινητική ανάλυση βάδισης (πελματογράφημα) όλων τον ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Την Πέμπτη (03/07) ολοκληρώνονται οι ιατρικές εξετάσεις με τα εργομετρικά που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη, ώστε ο Γκρανέρο και το επιτελείο του να έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να καταρτίσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και το οριστικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.