ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1165 φορές

(Ξανα)βλέπει Βασιλακάκη, κλείνει Γαβριηλίδη η "Βασίλισσα"

Η λύση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της FL Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος υπέγραψε στην Καλαμάτα, αυξάνει τις προσδοκίες των φίλων της ΒΕΡΟΙΑΣ, σε ότι αφορά την ενίσχυση της.

Κάτι που είναι λογικό, από τη στιγμή που οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και αυτό συνεπάγεται, αντικατάσταση του πρώτου σκόρερ και των υπόλοιπων παικτών που αποχώρησαν με καλύτερους ποιοτικά παίκτες.

Η ενίσχυση όμως της «Βασίλισσας» θα γίνει σε όλες τις γραμμές. Μπορεί ακόμη να έχει ανακοινώσει επίσημα μόλις μία μεταγραφή, ωστόσο οι άνθρωποί της βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτελούν στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι ο 28χρονος αμυντικός μέσος Βασίλης Γαβριηλίδης, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Καβάλας και για τον οποίο γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την Βεροιώτικη ΠΑΕ και μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Ένας άλλος παίκτης, που και πέρσι ενδιαφέρθηκε γι΄ αυτόν η ΒΕΡΟΙΑ, όμως δεν τον απέκτησε διότι θεώρησε υπερβολικά τα χρήματα που απαίτησε, είναι ένας παλιός της γνώριμος, ένα δικό της παιδί, ο Θοδωρής Βασιλακάκης, για τον οποίο το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε (και από τις δύο πλευρές), με την άνοδο στην SL2. Ο Βασιλακάκης μετά τον Ατρόμητο πήγε στην Κύπρο, όπου για δύο χρόνια έπαιξε στην Ανόρθωση, με την δεύτερη χρονιά να είναι φτωχή σε συμμετοχές για τον πρώην Βεροιώτη χαφ, ο οποίος έχει μπει αυτό τον μήνα στα 34 του χρόνια. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λαμία (21 συμ. /1 γκολ).

Πριν αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» για τον Βασιλακάκη, ρεπορτάζ από την Καλαμάτα τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την "Μαύρη Θύελλα", ωστόσο η μεταγραφή του αυτή "ναυάγησε".

Η "Βασίλισσα" όμως επενδύει και στο μέλλον της, με τον 18χρονο πλάγιο επιθετικό Μοχάμεντ Μανσούρ από την Ακτή Ελεφαντοστού να είναι μια ανάσα από το να φορέσει την φανέλα της, μετά από θετική εισήγηση του προπονητή της Παύλου Δερμιτζάκη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δοκιμαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μαζί με έναν 25χρονο Βραζιλιάνο παίκτη (ο οποίος τελικά απορρίφθηκε).