ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1377 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Μπέρδεμα με την προετοιμασία!

Μπερδεμένα είναι -ακόμη- τα πράγματα όσον αφορά την φετινή προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά»!

Από την Βεροιώτικη ΠΑΕ είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι το βασικό στάδιο θα γίνει σε δύο δόσεις (από 14-20 Ιουλίου και από 7-13 Αυγούστου) στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οι «κυανέρυθροι» θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους σε μία… δόση και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα σε άλλο μέρος απ’ αυτό που είχε αρχικά ορισθεί, δηλαδή στην Κουτσούφλιανη.

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το πρόγραμμα της φετινής προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα τις καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ τελικά την πρώτη τους προπόνηση θα την κάνουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (04/07).

Να σημειωθεί ότι σήμερα Δευτέρα έφτασε στη Βέροια ο νέος προπονητής της ομάδας Χοσέ Γκρανέρο, ενώ από αύριο Τρίτη θα μπει στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «κυανέρυθρων», οι οποίοι έχουν ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με 2-3 ικανούς ποδοσφαιριστές και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της απόκτησής τους.

Όσον αφορά τέλος το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, θα οριστικοποιηθεί μετά την αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος.

Στα χνάρια του πατέρα του...

Η μεταγραφή του στη ΒΕΡΟΙΑ δεν ήταν απλά μια... μεταγραφή για τον 21χρονο Μάριο Παπαδόπουλο. «Για μένα είναι κάτι παραπάνω», δήλωσε στη «Metrosport» ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

«Έχει φορέσει τη φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο πατέρας μου, άρα σημαίνει κάτι περισσότερο για μένα, είναι κάτι παραπάνω», δήλωσε με νόημα ο Μάριος. Υπενθυμίζεται, ότι ο Αλέκος Παπαδόπουλος μεγαλούργησε με τη «Βασίλισσα του Βορρά» την περίοδο 1983-84. Στα χνάρια του πατέρα του, επομένως…

Τι λέει ωστόσο ο Μάριος για τη μετακίνηση αυτή;

«Είναι η πρώτη μου φορά, που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στη Super League. Είναι σίγουρα μία μεγάλη ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θέλω να καθιερωθώ. Πιστεύω, ότι θα τους δικαιώσω. Χρειάζεται πολλή δουλειά, εξάλλου, είναι σαφώς πιο δύσκολα από ότι να παίζεις στη Γ’ εθνική. Είναι δυο σκαλοπάτια παραπάνω. Εγώ θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η ΒΕΡΟΙΑ τους στόχους της», είπε χαρακτηριστικά.