Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 839 φορές

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο

Την ικανοποίησή της για την αδειοδότηση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της SL2, έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 εξετάσθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο φάκελος αδειοδότησης της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019.  

Ο φάκελος της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 πληρούσε όλα τα κριτήρια του κανονισμού αδειοδότησης με αποτέλεσμα την θετική εισήγηση του Διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης της Ε.Π.Ο και την χορήγηση του πιστοποιητικού αδειοδότησης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους εργάστηκαν μεθοδικά για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου και ιδιαίτερα στον οικονομικό επόπτη και υπεύθυνο προγράμματος αδειοδότησης κ. Κυριάκο Τσαλουχίδη, στον υπεύθυνο των γραφείων κ. Κων/νο Ραχαβέλια, καθώς και στον νομικό της σύμβουλο κ. Αργύρη Λίβα. 

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο για την ομάδα μας, μετά την κατάκτηση της ανόδου στην SUPER LEAGUE 2 και την χορήγηση του πιστοποιητικού αδειοδότησης, θέτοντας τις βάσεις  για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS