Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βράβευσε Δερμιτζάκη η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Συγκινημένος δήλωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός (φωτο)

Βράβευσε Δερμιτζάκη η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Συγκινημένος δήλωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός (φωτο)

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πιερικό, βράβευσε τον προπονητή της, Παύλο Δερμιτζάκη (φωτο), ο οποίος στο προηγούμενο ματς με την Καβάλα συμπλήρωσε 400 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα!

Το κάδρο με την φανέλα της "Βασίλισσας" και τον αριθμό 400 έδωσε ο δ/νων σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκας, παρουσία των Γιώτη Τσαλουχίδη και Θωμά Τρούπκου, ενώ ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα, να ευχαριστήσει την διοίκηση για την κίνησή της αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή, για την πλακέτα που μου έδωσε η ομάδα μου, με συγκίνησε πάρα πολύ. Δείχνει την ποιότητα των ανθρώπων και πόσο αναγνωρίζουν τα πρόσωπα. Είμαι υπόχρεος απέναντί τους και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι, για όσο διάστημα είμαι στη ΒΕΡΟΙΑ, να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας".

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ

Ο Δερμιτζάκης ξεκίνησε την προπονητική από τον Εργοτέλη στην Δ’ Εθνική, μόλις σταμάτησε να παίζει. Μετά από ένα χρόνο πήγε στον Ατσαλένιο, που τον οδήγησε σε άνοδο στην Γ’ Εθνική το καλοκαίρι του 2003, σε ηλικία μόλις 34 ετών.
Το επαγγελματικό του ντεμπούτο προπονητικά ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 σε αγώνα Κυπέλλου Ατσαλένιος – Ακράτητος 1-1 (40’ σουτ Καλογιαννάκης – 88’ στο Λίνκαρ).

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Δερμιτζάκης πηγαίνει στο Διαγόρα Ρόδου, που τον ανεβάζει στην Β’ Εθνική. Ακολουθεί ένα σύντομο πέρασμα από τον Πανθρακικό, αλλά είναι η πρώτη του εμπειρία από τη Super League και στη συνέχεια η πρόκληση στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ, όπου αποκλείει τη Φενερμπαχτσέ και φτάνει στους ομίλους του Europa League. Δεν έχασε κανένα από τα έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ.

Και οι επόμενες συνεργασίες του στη Super League είναι σύντομες, αν και το 2013 κρατάει τον Πανθρακικό στην κατηγορία.

Μετά από ένα πέρασμα από τη Λαμία και την Κύπρο με τον Ερμή Αραδίπου, μένει αρκετό διάστημα εκτός, μέχρι που το 2018 αναλαμβάνει την Καβάλα και την οδηγεί σε άνοδο στη Football League, όπου πέρσι είχε πολύ καλή πορείας. Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε τη Βέροια με ανάλογη επιτυχία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS