Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φουλ για πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ, 2-1 τον Πιερικό!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1209 φορές

Φουλ για πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ, 2-1 τον Πιερικό!

Φουλ για πρωτάθλημα πάει η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία κέρδισε εντός έδρας τον αξιόλογο Πιερικό με 2-1 για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της FL, την ίδια ώρα που η Καβάλα έχανε με το ίδιο σκορ στην έδρα της από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Βεροιώτες πέρασαν πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του βορείου ομίλου και θέλουν μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην Τρίγλια, η οποία παλεύει για την παραμονή, ώστε να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

Στο παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 (7' Πασάς, 24' Καραγιάννης).

Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έριχναν τον ρυθμό τους, με τη νεανική ομάδα του Πιερικού να προσπαθεί να μειώσει το σκορ για να ξαναμπεί στο ματς και να τα καταφέρνει στο 73' με τον Δεμηρτζόγλου. Ωστόσο, η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, με το 2-1 να μένει έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, που έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στις τάξεις της "Βασίλισσας"!

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τίμησε τον προπονητή της Παύλο Δερμιτζάκη για την συμπλήρωση 400 αγώνων στους πάγκους ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών, με τον Αχιλλέα Μπίκα να του προσφέρει σε κάδρο την φανέλα της "Βασίλισσας" με το νούμερο 400 και το όνομα του Δερμιτζάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη ΒΕΡΟΙΑ σημειώθηκε στο 6’ όταν ο Λουκίνας βρέθηκε μόνος σε ευνοϊκή θέση αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό η "Βασίλισσα" άνοιξε το σκορ με "σκαστή" κεφαλιά του Πασά, έπειτα από κόρνερ του Καραγιάννη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό δίλεπτο (15'-16') όπου έχασαν την ευκαιρία για την ισοφάριση, με τους Μπουόλι και Κουκοδήμο να μη μπορούν να νικήσουν τον εξαιρετικό Βελλίδη!

Στο 24’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο διαγώνιο σουτ του Καραγιάννη (προηγήθηκε όμορφη συνεργασία Πόζογλου - Λουκίνα και σουτ του Πασά που κόντραρε σε αμυντικούς).

Στο 35’ ο Πιερικός έχασε μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Μπουόλι, ο οποίος έστρωσε στον Δεμηρτζόγλου αλλά αυτός μόνος απέναντι στον Βελλίδη σούταρε άουτ.

Στο 43' και 45' οι Βεροιώτες λίγο έλλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα, αλλά οι Λουκίνας (ανάποδο ψαλίδι) και Καραγιάννης (κοντινή προβολή) δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω και της ζέστης, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν περισσότερη ζωντάνια και να παρουσιάζονται πιο επικίνδυνοι.

Στο 52' ο Πασάς με μακρινό σουτ σε άδεια εστία έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ οι Κατερινιώτες στο 56' και 58' είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ίτσιο και Κουκοδήμο.

Στο 73’ ο Πιερικός κατάφερε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς, όταν μετά από απόκρουση του Βελλίδη με γορθιές, η μπάλα έφτασε στον Δεμηρτζόγλου που με σουτ την έστειλε στο αριστερό "παραθυράκι" της Βεροιώτικης εστίας γράφοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά οι Βεροιώτες δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα σε κάποια φάση, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Μακρή στις καθυστερήσεις που έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Μπούμπας (Αναστασιάδης, Τυριακίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (90' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Βεργώνης (74’ Οικονόμου), Μπλέτσας, Καραγιάννης (86’ Ντι Τζιοβάνι), Πασάς, Πόζογλου (74’ Στάμου), Λουκίνας (74’ Σιμόνι).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής (67’ Γαλανόπουλος), Χαρτσιάς, Ίτσιος (76’ Κρευμάδι), Ιντζόγλου (67’ Καρανάτσιος), Μαυρίδης (60’ Μακρής), Δεμηρτζόγλου, Κουκουδήμος (76’ Τουλίκας), Μπουόλι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS