Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η "Βασίλισσα" το πιο εύκολο πρόγραμμα από τους συνδιεκδικητές της ανόδου
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 923 φορές

Η "Βασίλισσα" το πιο εύκολο πρόγραμμα από τους συνδιεκδικητές της ανόδου

Το πιο εύκολο -θεωρητικά- πρόγραμμα, από τους άλλους δύο συνδιεκδικητές (Καβάλα και Πανσερραϊκός) των δύο προνομιούχων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου της FL, έχει η ΒΕΡΟΙΑ.

Στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, η "Βασίλισσα" έχει δύο ματς στο γήπεδό της και ένα μακριά από αυτό, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, που θα παίξουν ένα μέσα στην έδρα τους και δύο εκτός.

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες βάσει της αρχικής προκήρυξης οδηγούν στην επόμενη κατηγορία, με την ΒΕΡΟΙΑ, την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό, όπως όλα δείχνουν, να παλεύουν για να εξασφαλίσουν μια από αυτές, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.  

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμά τους:

Τις επόμενες δύο αγωνιστικές η ΒΕΡΟΙΑ παίζει στο γήπεδό της, αυτό το Σάββατο (12/6) υποδέχεται την Καβάλα και την άλλη Κυριακή τον αδιάφορο βαθμολογικά Πιερικό. Την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Τρίγλια, που ίσως θα παλεύει για την σωτηρία, με την "Βασίλισσα" από την πλευρά της να θέλει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να πανηγυρίσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης.  Έχει, θεωρητικά πάντα, το πιο εύκολο πρόγραμμα.

Η πρωτοπόρος ΚΑΒΑΛΑ έρχεται το Σάββατο στη ΒΕΡΟΙΑ, την προτελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και την τελευταία αγωνιστή πηγαίνει στην Αριδαία, που θα «καίγεται» για βαθμούς. Σε αντίθεση με την  ΒΕΡΟΙΑ, θεωρητικά έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από την πλευρά του, που είναι 7 βαθμούς πίσω από την Καβάλα και 3 βαθμούς πίσω από τη ΒΕΡΟΙΑ, την Κυριακή παίζει στην Αριδαία, την προτελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου και την τελευταία δοκιμάζεται στον Θεσπρωτό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

16η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ – Καβάλα

Αλμωπός Αριδαίας – Πανσεραϊκός

17η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ – Πιερικός

Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου

Πανσεραϊκός – Απόλλων Πόντου

18η αγωνιστική

(τελευταία)

Τρίγλια – ΒΕΡΟΙΑ

Αλμωπός Αριδαίας – Καβάλα

Θεσπρωτός – Πανσεραϊκός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1   Καβάλα              35

2   ΒΕΡΟΙΑ            31

………………………………

3   Πανσερραϊκός   28

4   Πιερικός            24

5   Ολυμπιακός Β.  22

6   Θεσπρωτός       16

7   Τρίγλια              16

8   Αλμωπός Αριδ.  14

……………………………

9   Απόλλων Πόν.   14

10 ΑΕΠ Κοζάνης     5

* Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Πόντου έχουν ένα ματς λιγότερο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS