ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 943 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Η καλύτερη άμυνα και η 3η καλύτερη επίθεση της Football League

Τέσσερεις «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Football League και η ΒΕΡΟΙΑ μετά την Σαββατιάτικη νίκη της επί του Πανσερραϊκού, μαζί με την Καβάλα έχουν το προβάδισμα για την κατάκτηση των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη κατηγορία.

Αυτές οι δύο ομάδες, η ΒΕΡΟΙΑ και η Καβάλα, είναι που έχουν και τις πρωτιές στα διάφορα στατιστικά που αφορούν την καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, νίκες κ.α. και όχι μόνο στον δικό τους όμιλο, αλλά και σε ολόκληρη την κατηγορία.

Συγκεκριμένα η «Βασίλισσα» έχει την καλύτερη άμυνα, αφού σε 14 αγώνες έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα, με την Καλαμάτα να ακολουθεί με παθητικό 3 γκολ.

Την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας την έχει η Καβάλα, που πέτυχε σε 13 αγώνες 27 τέρματα, με την «Βασίλισσα» να έχει σκοράρει 18 φορές και να φιγουράρει στην τρίτη θέση των περισσότερων τερμάτων, αφου στη δεύτερη είναι η Καλλιθέα με 19.

Η ομάδα του Πύλου Δερμιτζάκη έχει και την καλύτερη συγκομιδή βαθμών (19) στα επτά εντός έδρας παιχνίδια της (6 νίκες και μία ισοπαλία με Τρίγλια), ενώ στα επτά εκτός έδρας ματς έχει την δεύτερη καλύτερη (12) συγκομιδή, με την Καβάλα να έχει την καλύτερη έδρα με 15 βαθμούς.

Στην κορυφή των σκόρερ ο Λουκίνας

Ο Γιάννης Λουκίνας με το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανσερραϊκό έφτασε τα επτά στο πρωτάθλημα και «έπιασε» τους Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού Βόλου και Μάνιο του Αλμωπού Αριδαίας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football League.

Ένα γκολ λιγότερο έχουν πετύχει οι Πράντο του Πανσερραϊκού και Μαρουκάκης της Καλλιθέας, ενώ από πέντε τέρματα σκόραραν οι Βεροιώτες Πασάς, Πόζογλου και οι Χατζησάββας (Ιάλυσος), Καλογέρης (Απόλλων Πόντου), Βαλαβανόπουλος, Κόκκορης (Καβάλα).