Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσέβαλε την ΒΕΡΟΙΑ ο Πανσερραϊκός!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1804 φορές

Προσέβαλε την ΒΕΡΟΙΑ ο Πανσερραϊκός!

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη σε ένα παιχνίδι χωρίς φιλάθλους, ο υπερβολικά αυστηρός έλεγχος στην είσοδο του γηπέδου, με την μόνιμη εποπτεία του ενός εκ των δύο παρατηρητών του αγώνα, καθώς και η παρουσία «φουσκωτών» με την αποστολή του Πανσερραϊκού, είναι τρία γεγονότα τα οποία εξόργισαν τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ, περισσότερο γιατί αυτά υποκινήθηκαν και έγιναν από τους αντιπάλους τους, την στιγμή μάλιστα που η "Βασίλισσα" ποτέ δεν έδωσε αφορμή για τέτοιες συμπεριφορές.

Αυτά που προαναφέραμε, αλλά και οι άδικες διαμαρτυρίες του Πανσερραϊκού στην διάρκεια, την ανάπαυλα και στο τέλος του παιχνιδιού, με ανακοινώσεις και δηλώσεις, ανάγκασαν τον Γιώτη Τσαλουχίδη να δώσει την δική του απάντηση. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μίλησε για άσχημες συμπεριφορές πριν το παιχνίδι από πλευράς φιλοξενουμένων και για αγώνες που κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με πλάγιους τρόπους.

«Κλαίει άδαρτος» ο Πανσερραϊκός

Πραγματικά μας εξέπληξε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού την ήττα τους από την ΒΕΡΟΙΑ, ρίχνοντας όλο το βάρος για αυτή στην διαιτησία, την οποία παρουσιάζουν ως αποκλειστικά υπεύθυνη!

Ευτυχώς όμως που το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και αυτοί που το παρακολούθησαν είδαν ποια ομάδα δικαιούταν τη νίκη και μάλιστα με ένα μεγάλο σκορ και πόσο αβάσιμες και θεατρινίστικες ήταν οι διαμαρτυρίες του ημιχρόνου από την διοίκηση των φιλοξενουμένων, καθώς και παικτών - προπονητή στο τέλος του αγώνα στις δηλώσεις τους.

Δεν είδαν οι Σερραίοι και φυσικά δεν παραδέχθηκαν την ανωτερότητα της «Βασίλισσας», έστω και αν αυτή τους έπαιξε σαν «την γάτα με το ποντίκι» και έχασε σωρεία ευκαιριών για ένα αστρονομικό σκορ. Αντίθετα θέλησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με δηλώσεις του τύπου «γελάει όλη η Ελλάδα με αυτά που συμβαίνουν στην Βέροια», ή «σήμερα είδαν όλοι γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά».

Ναι κύριοι, που δεν έχετε καταλάβει ότι βρίσκεστε σε μία ιστορική ομάδα και ότι θα πρέπει να δείχνετε ανάλογη σοβαρότητα, γελάει όλη η Ελλάδα για τις αστείες δικαιολογίες που ψάχνετε για την ήττα σας, ναι κύριοι δεν πηγαίνει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο με τέτοιες αρρωστημένες νοοτροπίες. 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (31/5/21)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS