Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυρίαρχη του ντέρμπι η "Βασίλισσα" 1-0 τον Πανσερραϊκό
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 872 φορές

Κυρίαρχη του ντέρμπι η "Βασίλισσα" 1-0 τον Πανσερραϊκό

Κυρίαρχη του ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της FL ήταν η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία νίκησε με το φτωχό αλλά υπερπολύτιμο 1-0 τον Πανσερραϊκό και απολαμβάνει -έστω και προσωρινά- την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, από το πρώτο λεπτό έδειξε ποιο είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Λουκίνα που χτύπησε στο δοκάρι! Στην φάση αυτή οι Σερραίοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του πρώην Βεροιώτη, Σιρίλ Καλί.

Η "Βασίλισσα" σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με τους παίκτες της να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να χάνουν την ευκαιρία να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Στο φινάλε και όσο παρέμενε το εύθραυστο 1-0, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν για την ισοφάριση, πίεσαν την ΒΕΡΟΙΑ που στα τελευταία λεπτά έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πεταυράκη, αλλά δεν κατάφεραν να την απειλήσουν ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να κρατούν έστω και με λίγο άγχος την πολύτιμη νίκη.

Οι Βεροιώτες μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και στο 3’ η κεφαλιά του Λουκίνα έφυγε άουτ, ενώ στο 7’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή.

Στο 11’ ο Πασάς έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Καβουσάκης απόκρουσε δύσκολα, ενώ στο 18' ο Λουκίνας ανατράπηκε από τον Καλί, με τον διαιτητή να δίνει αυτή τη φορά το πέναλτι και να αποβάλει ως τελευταίο παίκτη τον αμυντικό του Πανσερραϊκού! Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λουκίνας αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία!

Η "Βασίλισσα" συνέχισε να πιέζει και στο 33’ το σουτ του Πασά έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο επόμενο λεπτό του σουτ του Βεργώνη έξω από την περιοχή.

Στο 40’ ο Λουκίνας έπιασε το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ, ενώ στο 44’ νέο σουτ μέσα από την περιοχή, αυτή την φορά του Οικονόμου, χτύπησε πάνω σε παίκτη και ενώ η μπάλα είχε πορεία προς την εστία, απομακρύνθηκε.

Η καλύτερη στιγμή του Πανσερραϊκού σημειώθηκε στο 45’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόνσι, ο Πράντο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 57’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Πασά να μπλοκάρεται από τον Καβουσάκη. Στο 64’ τελικά καρποφόρησε η υπεροχή των γηπεδούχων, όταν ο Πόζογλου εκτέλεσε φάουλ και ο Λουκίνας με κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής του Πανσερραϊκού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι Βεροιώτες φύλαξαν περισσότερο τα νώτα τους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά σε τρεις περιπτώσεις οι Αποστολόπουλος, Σιμόνι και Πασάς δεν συνεργάστηκαν σωστά και έχασαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 89' αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη ο Πεταυράκης, που ανέκοψε τη μπάλα με τα χέρια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Βρούζος, Στάικος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Βεργώνης, Οικονόμου (65’ λ.τ. Μπλέτσας), Καραγιάννης (73’ Αποστολόπουλος), Πασάς, Πόζογλου (73’ Σιμόνι), Λουκίνας (86' Μούργος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Καβουσάκης, Καλί, Κασμερίδης, Ζέρης, Τσόπελας, Κρητικός,Μαρκιόνι (66’ Τσιμίκας), Κόνσι (77’ Ολαϊτάν), Μέσι, Μασκανάρης (21’ Γιανναράκης), Πράντο (66’ Γκούρτσας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 31/5...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS