Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ας δείξουν επιτέλους ποιο είναι το "αφεντικό" της κατηγορίας!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1271 φορές

Ας δείξουν επιτέλους ποιο είναι το "αφεντικό" της κατηγορίας!

Δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς πέταξε η ΒΕΡΟΙΑ, αφού την Κυριακή (23/5) αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Έτσι η «Βασίλισσα του βορρά» ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Καβάλα, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και τον Πανσερραϊκό που τον υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο.

Η εμφάνιση και κυρίως το αποτέλεσμα στο ματς της Αριδαίας, ήταν ένα πισωγύρισμα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία έμεινε «άσφαιρη», όπως στα παιχνίδια με την Τρίγλια και την ΑΕΠ Κοζάνης. Κοινός παρονομαστής, σε ότι αφορά αυτούς τους αντιπάλους, ότι και οι τρεις είναι ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και μάλιστα η μία έχει σχεδόν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Είναι ντροπιαστικό για μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους όπως η ΒΕΡΟΙΑ, να παίζει απέναντι σε έναν αντίπαλο που αντιμετώπιζε τρεις βασικές απουσίες, που από τα πρώτα λεπτά έχασε έναν ακόμη βασικό παίκτη με τραυματισμό και που αγωνιζόταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, και να μην μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Αυτό είναι κάτι που μειώνει την ίδια την αξία των παικτών της «Βασίλισσας», οι οποίοι δεν δείχνουν να εκτιμούν όλα αυτά που τόσο απλόχερα τους προσφέρει η διοίκηση, τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στις συνθήκες εργασίας, αλλά και την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο προπονητής τους, που μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα προσπαθεί πάντα να τους δικαιολογήσει και να μην τους φορτώσει ευθύνες, τις οποίες όλοι εμείς που τους παρακολουθούμε από το πρώτο παιχνίδι, ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Ίσως κάποιες από τις επιλογές του καλοκαιριού να μην ήταν τελικά αυτές που θα έπρεπε, ίσως να υπερεκτιμήθηκαν κάποιοι παίκτες, ίσως να μην έγιναν κάποιες κινήσεις που χρειαζόταν η ομάδα. Πολλά «ίσως» μπορούμε να αναφέρουμε. Όμως δεν είναι της παρούσης να αναζητηθούν ευθύνες, γιατί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές και σε αυτές η ΒΕΡΟΙΑ έχει να αντιμετωπίσει στην έδρα της τους δύο συνδιεκδικητές της ανόδου, τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα. Επίσης θα φιλοξενήσει τον δυνατό Πιερικό, ενώ εκτός έδρας θα παίξει με δύο ομάδες που θα παλεύουν για την σωτηρία τους, τον Θεσπρωτό και την Τρίγλια.

Θα το ξαναπούμε γιατί το πιστεύουμε. Είναι στα πόδια των παικτών της «Βασίλισσας» η υπόθεση της ανόδου, η οποία είναι εφικτή. Αρκεί να ξυπνήσουν επιτέλους, να καταλάβουν καλά σε ποια ομάδα αγωνίζονται και να τα δώσουν όλα σε αυτά τα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Στο κάτω κάτω θα είναι και προς όφελός τους να ανεβάσουν την ομάδα στην επόμενη κατηγορία.

Ας γίνει λοιπόν η αρχή το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, όπου οι Βεροιώτες θα πρέπει να μπουν στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια και να δείξουν (επιτέλους) ποιο είναι το "αφεντικό" της κατηγορίας! Το χρωστάνε στους εαυτούς τους αλλά και σε όλους αυτούς που τους εμπιστεύονται…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS