Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέταξε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς η ΒΕΡΟΙΑ (0-0) στην Αριδαία!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1123 φορές

Πέταξε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς η ΒΕΡΟΙΑ (0-0) στην Αριδαία!

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Αριδαία απέναντι στον σκληροτράχηλο Αλμωπό, για την 13η αγωνιστική της FL.

Η "Βασίλισσα" ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με την Καβάλα (έχει ματς λιγότερο) και τον Πανσερραϊκό, τον οποίο φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική, με τη νίκη να είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, όμως παρόλα αυτά θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη αφού ήταν αυτή που είχε τις κλασικότερες ευκαιρίες στο ματς, ενώ για περισσότερο από ένα ημίχρονο έπαιζε και με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Ασλαμπάλογλου στο 41' (ανέτρεψε τον Πασά όντας τελευταίος παίκτης).

Οι Βεροιώτες είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του πολύ καλού Μένιου.

Στο 25’ ο Λουκίνας, στο 28' οι Πασάς και Μπλέτσας, στο 34' ο Πασάς και στο 44' ο Καραγιάννης (δοκάρι), δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Αλμωπού, στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυσκολεύτηκε στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας, με τους γηπεδούχους να δίνουν βάση στα μετόπισθεν και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 68’ η ομάδα της Αριδαίας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λουσέρο, ενώ πέναλτι ζήτησαν και οι Βεροιώτες στο 74’ σε ανατροπή του Καραγιάννη από τον Μένιο, με τον διαιτητή να διατάσσει την συνέχεια του αγώνα και στις δύο περιπτώσεις.

Η τελευταία ευκαιρία της "Βασίλισσας" έγινε στο 86’ όταν ο Οικονόμου έβγαλε μόνο τον Σιμόνι, αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον Μένιο!

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Θανασιάς, Κουφός)

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Βενέτης, Ρογγότης, Κουρούπης, Μανίσογλου (6’ λ.τ. Μεντής / 84’ Κιουλτζόπουλος), Χαντζάρας (53’ Λουσέρο), Ασλαμπάλογλου, Μιγκέλ, Πέττας, Έππας, Μάνιος (84’ Γκέσιος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (68’ Μουχάλης), Πεταυράκης (68’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (68’ Οικονόμου), Καραγιάννης (77’ Μούργος), Πασάς (84’ Σιμόνι), Πόζογλου, Λουκίνας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/5...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS