ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1352 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας

Λίγες μέρες ξεκούρασης απέμειναν για τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά», οι οποίοι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας μπαίνουν στα «βάσανα» της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Ισπανός Χοσέ Γκρανέρο, αναμένεται στην πόλη της Βέροιας την προσεχή Δευτέρα, ενώ τρεις μέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των «κυανέρυθρων».

Στο έμψυχο δυναμικό αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις 15 ποδοσφαιριστές (μαζί με τους Καλτσά και Μπαργκάν που δεν υπολογίζονται), κάτι που δείχνει περίτρανα πως η «Βασίλισσα» πρέπει σύντομα να κινηθεί για την ενίσχυσή της.

Μετά το αρχικό δυνατό μπάσιμο στα μεταγραφικά, όλα έχουν παγώσει, με τους Βεροιώτες ωστόσο να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς παίκτες και να είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση της συμφωνίας με κάποιους από αυτούς.

Προτεραιότητα για τους «κυανέρυθρους» αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Απέκτησε τον 21χρονο Παπαδόπουλο

Στην απόκτηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προχώρησε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον 21χρονο Μάριο Παπαδόπουλο.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ φόρεσε ακόμη την φανέλα του Μακεδονικού και της ΑΕΠ Κατερίνης.

Δήλωση Γαϊτάνου

Σχετικά με όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, ότι ο Στέφανος Γαϊτάνος αποτελεί παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ και αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΠ Βέροιας, ο «Στρατηγός» δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

«Όχι, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλά, ο κουμπάρος μου Φώτης Γκαϊτατζής ανέλαβε την ΑΕ Ποντίων και μου διέθεσε τις εγκαταστάσεις της Ραχιάς. Λόγω του ότι στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου γίνονται εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, η Ακαδημία που είναι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα γυμνάζεται στις εγκαταστάσεις της ΑΕΠ».