Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στα πόδια των παικτών της «Βασίλισσας» η υπόθεση της ανόδου
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1242 φορές

Στα πόδια των παικτών της «Βασίλισσας» η υπόθεση της ανόδου

Η ΒΕΡΟΙΑ άφησε πίσω της τις δύο κακές εμφανίσεις με Τρίγλια και ΑΕΠ Κοζάνης, στις οποίες παραχώρησε ισοπαλία (0-0) και σε διάστημα πέντε ημερών σημείωσε δύο νίκες, την Τετάρτη 0-3 εκτός έδρας επί της Καλαμαριάς και την Κυριακή στο γήπεδό της με 3-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίες μάλιστα νίκες συνοδεύτηκαν και από καλές εμφανίσεις.

Έτσι η "Βασίλισσα του βορρά" κατάφερε, σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Καβάλας, που έχασε στο γήπεδό της από την Καλαμαριά και του Πανσερραϊκού (διαδοχικές ήττες από Καβάλα και Πιερικό), να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να απομακρυνθεί κατά δύο και πέντε βαθμούς αντίστοιχα από τις δύο προαναφερόμενες ομάδες, οι οποίες ωστόσο έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης σε μία κατ΄ ιδίαν συζήτηση, μετά την «κοιλιά» που έκανε η ομάδα του και λίγο πριν τα στραβοπατήματα των δύο συνδιεκδικητών του τίτλου, είχε  επισημάνει το γεγονός, ότι με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που γίνεται φέτος το πρωτάθλημα, οι οργανωμένες ομάδες, αυτές που από τον Αύγουστο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και συνέχισαν μέσα στην καραντίνα, θα αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα και βγήκε αληθινός.

Μάλιστα την Κυριακή, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β., αιτιολόγησε τον παραπάνω ισχυρισμό του και δικαιολόγησε τους παίκτες του, για το ότι σε δύο βδομάδες σε τέσσερα παιχνίδια μάζεψαν 8 πόντους αντί για 12 λέγοντας συγκεκριμένα: «Σίγουρα για μια καλή ομάδα όπως είμαστε εμείς, με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, δεν ήταν ο στόχος αυτός, σε δύο βδομάδες και σε τέσσερα παιχνίδια να μαζέψουμε 8 πόντους αντί για 12.  Εγώ προσωπικά μπορώ να καταλάβω τους ποδοσφαιριστές, σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση. Δεν είναι μηχανήματα, είναι οργανισμοί και δέχονται πολλά φορτία και δεν είναι μόνο το τεχνικοτακτικό, αλλά είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Επίσης προσπαθούμε να τους φορτώσουμε περισσότερα πράγματα απ΄ ότι τους αναλογούν».

Η ΒΕΡΟΙΑ στα επόμενα έξι παιχνίδια που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα, έχει να δώσει έξι τελικούς, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εκτός έδρας στην Αριδαία με τον Αλμωπό, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται στο γήπεδό της τον Πανσερραϊκό, πηγαίνει στην Ηγουμενίτσα να παίξει με τον Θεσπρωτό, επιστρέφει στο γήπεδό της για δύο παιχνίδια, το ντέρμπι με την Καβάλα και τον Πιερικό και τελειώνει με το εκτός έδρας ματς στην Τρίγλια.

Είναι ένα πρόγραμμα δύσκολο, που γίνεται δυσκολότερο όσο το πρωτάθλημα φθάνει στο τέλος του και οι ομάδες, λίγο έως πολύ όλες, έχουν μετά τα τελευταία αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα, την ανάγκη των βαθμών, είτε για να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στην SL2, είτε για να αποφύγουν μία από τις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Γι αυτό δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε, ότι είναι καθαρά στα πόδια των παικτών της, ιδιαίτερα τώρα που έχει το πάνω χέρι, η υπόθεση της ανόδου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS