Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μετέτρεψε σε... περίπατο η ΒΕΡΟΙΑ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1096 φορές

Μετέτρεψε σε... περίπατο η ΒΕΡΟΙΑ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Στην κορυφή της βαθμολογίας (έστω και προσωρινά, αφού η Καβάλα που έχασε σήμερα από την Καλαμαριά, έχει ένα ματς λιγότερο), πέρασε η "Βασίλισσα" μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ζορίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη πάτησε... γκάζι και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση, με ένα γκολ του Καραγιάννη και δύο του Λουκίνα, ενώ έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ!

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ έλεγξε τον ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, με εξαίρεση την κεφαλιά του Σκόνδρα στο 18' που χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και στο 48' άνοιξε το σκορ όταν ο Πόζογλου έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Καραγιάννης με κοντινό σουτ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν προσωρινά τον ρυθμό, έχοντας 1-2 καλές στιγμές, αλλά στη συνέχεια η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα με τον Λουκίνα, στο 76' με πλασέ μετά από μπροστινή πάσα του Πασά και  στο 83' με πανομοιότυπο τρόπο μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Μπουκουβάλα.

Η "Βασίλισσα" είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες στο β' ημίχρονο με αποκορύφωμα το εκπληκτικό σουτ του Πόζογλου στο 59' που βρήκε στο δεξί δοκάρι της Βολιώτικης εστίας!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νταούλας (Δημόπουλος, Μάνος)

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (81’ Παπαχρήστος), Μαραγκός, Σκόνδρας, Βεργώνης (81’ Μουχάλης), Μπλέτσας (63’ Οικονόμου), Καραγιάννης (63’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (86’ Τασιόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βούζας): Ξενοδόχωφ, Μπουτζίκος, Βασιλούδης, Βουκελάτος (59’ Νικλητσιώτης), Γιαννίτσης, Κολέλα (46’ Ρόκος), Φιλίποβιτς, Παπαδημητρίου (73’ Ντούριτς), Παπακώστας (59’ Πέλκας), Γκιοατα (67’ Πατρώνης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/5...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS