ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 786 φορές

Τσαλουχίδης: "Να είμαστε στην δυάδα, δεν περιμένουμε την αναδιάρθρωση"

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιώτης Τσαλουχίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την πορεία της "Βασίλισσας του βορρά" και τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ και την εν γένει της πορεία φέτος:

«Κάναμε μια σημαντική νίκη χθες και αποφασιστική. Δεν απομακρυνθήκαμε από αντιπάλους που είμαστε κοντά, όπως ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Είμαστε εδραιωμένοι στη 2η θέση, υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμη, θα δούμε τι θα γίνει.

Σαν ομάδα από την αρχή δείξαμε τις δυνατότητές μας. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές η υπέρμετρη σιγουριά δημιουργεί προβλήματα, όπως φάνηκε στα προηγούμενα δύο ματς. Είμαστε μια ομάδα πολύ καλή και δυνατή για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά έχουμε και μια διοίκηση πρότυπο σε λειτουργία και συνέπεια. Έχουμε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από όλους μας. Κοιτάμε να είμαστε μέσα στη δυάδα, με καλή ομάδα. Δεν περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Όποιος θεωρεί σίγουρο τον εαυτό του στην άλλη κατηγορία, μπορεί να πάθει ζημιά. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις».

Για το πότε θα περιμένουμε στη Super League 1 τη ΒΕΡΟΙΑ:

«Μακάρι να πηδούσαμε έτσι τις κατηγορίες. Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Προσγειωμένοι και σωστοί στις επιλογές μας να είμαστε. Ο σχεδιασμός μιας ομάδας παίζει ρόλο, να είμαστε προσεκτικοί. Τις ικανότητες τις έχουν όλοι. Ο Θωμας ο Τρούπκος που είναι γενικός αρχηγός, ο Παύλος ο Δερμιτζάκης ο προπονητής μας… Ο δρόμος στο ποδόσφαιρο είναι στρωμένος με αγκάθια και όχι με ροδοπέταλα».

Για τον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε:

«Μπορεί να θεωρείται φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά τα φαβορί φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ο τελικός είναι ένα ματς, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι ένα παιχνίδι. Αυτός είναι ο καλύτερος τελικός και βάσει βαθμολογίας και υλικού. Έχουν και οι δύο ανθρώπους που πασχίζουν για την ομάδα τους. Αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα φανεί αγωνιστικά ποιος θα κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Αγωνίστηκα και στις δύο ομάδες και σέβομαι τις ομάδες που αγωνίστηκα. Και οι δύο ομάδες το αξίζουν να δούμε ένα καλό τελικό».