Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 380 φορές

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Επανήλθαν στις προπονήσεις σήμερα οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, ύστερα από το Πασχαλιάτικο ρεπό, που τους έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Τρίγλια, που θα είναι και το τελευταίο του α΄ γύρου, θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη, με μία προπόνηση στις 12 το μεσημέρι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, αφού είναι πανέτοιμοι και οι Βεργώνης, Μαραγκός, Μπλέτσας, οι οποίοι απουσίασαν λόγω τραυματισμού από τα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας, μετ ην Καβάλα και τον Πιερικό. Εξαίρεση αποτελούν οι τραυματίες Στάμου, Ντι Τζιοβάνι και ο νεαρός τερματοφύλακας Βάντσης, ο οποίος από σήμερα ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb