Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παυλίδης: Καλαμάτα και Βέροια οι καλύτερες ομάδες της Football League
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 825 φορές

Παυλίδης: Καλαμάτα και Βέροια οι καλύτερες ομάδες της Football League

Στο νομό Πέλλας και στο χωριό του, έστω και για μία επί της ουσίας ημέρα, προκειμένου να περάσει με την οικογένειά του τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, βρίσκεται από το Μ. Σάββατο ο Μπάμπης Παυλίδης.

Ο 29χρονος άσσος της Μαύρης Θύελλας, από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της, μίλησε στο Sportstonoto.gr για την εξαιρετική φέτος ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, για τον στόχο του τίτλου και της ανόδου στην Super League, ενώ δίνει βέβαια στο τέλος και τις ευχές του σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στους φίλους της Καλαμάτας:

“Δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση, έχουμε την καλύτερη και πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα του ομίλου και μαζί με την Βέροια οι δύο καλύτερες στην κατηγορία. Η Μαύρη Θύελλα  έχει την ευτυχία να διαθέτει ένα θαυμάσιο προπονητή όπως είναι ο κ. Αναστόπουλος, μια μεγάλη προσωπικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το καλύτερο και πιο γεμάτο  ρόστερ  και λογικά είναι και θεωρείται απ’ όλους ως το μεγάλο φαβορί στον νότιο όμιλο για την τίτλο. Είμαστε τυχεροί φυσικά που έχουμε και τον κ. Πρασσά στην ομάδα μας, καθώς χωρίς αυτόν σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τίποτα απ’ όλα αυτά.

Θέλω να ευχηθώ Καλό Πάσχα και  Χρηστός Ανέστη και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στους φίλους και τους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας, οι οποίοι αποτελούν, όπως γνωρίζει άλλωστε και όλη η Ελλάδα, την μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας”, μας είπε ο πρώην άσσος του Απόλλωνα Σμύρνης, του Άρη και της Βέροιας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS