Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διασταύρωσαν τα ξίφη τους ΑΟΚ και ΒΕΡΟΙΑ στο Μακεδονικό ντέρμπι
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 733 φορές

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους ΑΟΚ και ΒΕΡΟΙΑ στο Μακεδονικό ντέρμπι

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Μακεδονικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της FL στον Βόρειο όμιλο, μεταξύ Καβάλας και ΒΕΡΟΙΑΣ στο "Ανθή Καραγιάννη".

Οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με κύριο στόχο να κρατήσουν το μηδέν, χωρίς να δείξουν πολλά πράγματα στον επιθετικό τομέα (κυρίως οι γηπεδούχοι), με το παιχνίδι να είναι σχετικά μοιρασμένο και το τελικό 0-0 να φαντάζει μάλλον δίκαιο, αν και στο β' ημίχρονο η "Βασίλισσα" είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν ένα μακρινό σουτ του Στάμου στο 12' που έφυγε λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να απαντούν δύο λεπτα αργότερα όταν ο Κολλάς έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση αλλά ο Βελλίδη μπλόκαρε δύσκολα.

Ακολούθησε μία άστοχη κεφαλιά του Μπουκουβάλα στο 24', ενώ στο 28' ο Πόζογλου έβγαλε με ωραία κάθετη πάσα σε θέση τετ-α-τετ τον Πασά, αλλά ο Κυρίτσης τον σταμάτησε σωτήρια με το ένα χέρι!

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τη "Βασίλισσα" να πατάει καλύτερα, να είναι πιο επικίνδυνη και στο 57' να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο γκολκίπερ του ΑΟΚ έκανε μεγάλη επέμβαση σώζοντας την εστία του μετά από πλασέ του Λουκίνα!

Τέσσερα λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Πασά έφυγε άουτ ενώ στο 75' ο Πόζογλου είδε την μπάλα να του έρχεται μετά από κόντρες, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό και έφυγε πάνω από τα δοκάρια!

Η λευκή ισοπαλία έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να παραμένουν ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας στον Βορρά.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ξόμπλιου, ο οποίος είχε περάσει και από τις δύο ομάδες.

Διαιτησία: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας), Βεργέτης Δ. (Αργολίδας), Σάββας (Σερρών)

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74' Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κοκκόρης (52' Κέρθι), Θωμαϊδης (80' Παπαδόπουλος), Κόλλας (80' Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74' Μελισσόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89' λ.τ. Kαραγιάννης), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Στάμου (46' λ.τ. Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου, Μούργος (68' Σιμόνι), Πόζογλου (84' Αποστολόπουλος), Πασάς, Λουκίνας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 26/4...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS