Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή στις νίκες για τη ΒΕΡΟΙΑ, 3-1 τον αξιόλογο Θεσπρωτό
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 707 φορές

Επιστροφή στις νίκες για τη ΒΕΡΟΙΑ, 3-1 τον αξιόλογο Θεσπρωτό

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, μετά το άτυχο ματς στις Σέρρες, επικρατώντας για την 6η αγωνιστική της Football League με σκορ 3-1 του Θεσπρωτού εντός έδρας.

Η "Βασίλισσα" έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που δεν κλείστηκε και έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο, αφήνοντας γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 10’ ο Πόζογλου με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από μπαλιά του Πασά άνοιξε στο σκορ, ενώ στο 25’ ο Λουκίνας με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Γιάννη Πασά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτού γράφοντας το 2-0!

Στο πρώτο μέρος η "Βασίλισσα" είχε κάποιες ακόμη καλές στιγμές με σουτ των Παπαχρήστου στο 4’ και Πασά στο 27’ που αποκρούστηκαν σε κόρνερ, ενώ στο 28' η κεφαλιά του Βεργώνη έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο Θεσπρωπός ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις, με τη ΒΕΡΟΙΑ να κάνει διαχείριση του παιχνιδιού, αφού ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο το ντέρμπι κορυφής στην Καβάλα. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 52’ το σουτ του Μπίκα κόντραρε στον Βεργώνη και κατέληξε κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Βελλίδη.

Στο 58' η "Βασίλισσα" σε μια αντεπίθεση έκανε το 3-0 και κλείδωσε τη νίκη της, με τον Παπαχρήστο να βγαίνει μόνος μετά από ωραία πάσα του Λουκίνα, να στρώνει τη μπάλα δεξιά στον ανενόχλητο Πόζογλου και αυτός με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής, το οποίο άξιζαν, στο 75' με κεφαλιά του Κοντοέ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατοίκος (Νικολάου, Κουφός)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (71’ Ντι Τζιοβάνι), Βεργώνης (62’ Μουχάλης), Μούργος (62’ Σιμόνι), Πασάς (71’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (84’ Πεταυράκης), Λουκίνας.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κολιοφούκας, Γώγος Α. (80’ Πετράκης), Γώγος Γ. (59’ Σταυρίδης), Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας, Πέντσας (59’ Σαραντίνης), Πατσέρο (42’ Διγκόζης), Ραμίρεζ (80’ Γκάνχιερ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/4...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS