Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Θεσπρωτό - Η αποστολή
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 611 φορές

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Θεσπρωτό - Η αποστολή

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, η "Βασίλισσα του βορρά" υποδέχεται την Κυριακή 18/4 (15:00) τον Θεσπρωτό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League.

Ύστερα από την άδικη ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, η Βεροιώτικη ομάδα έχει ένα λόγο παραπάνω να αναζητήσει το τρίποντο, ώστε να δείξει πως ήταν μία κακή παρένθεση το αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης και φυσικά για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι στην Καβάλα, το επόμενο Σάββατο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, για δύο μέρες προσπάθησε να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομάδα της Ηγουμενίτσας, έχοντας στην διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του τραυματία Βοσνιάδη και του Μπλέτσα που ένοιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Αντίθετα υπολογίζεται πλέον ο Ντι Τζιοβάνι.

Σήμερα Σάββατο στις 11πμ στο Ταγαροχώρι, έγινε η τελευταία προπόνηση και στην συνέχεια ο Καβαλιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την 20άδα της αποστολής, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Αποστολόπουλος, Βελλίδης, Βεργώνης, Καραγιάννης, Λουκίνας, Μαραγκός, Μούργος, Μουχάλης, Ντι Τζιοβάνι, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Περτσιούνης, Παπαχρήστου, Πασάς, Πεταυράκης, Πόζογλου, Σιμόνι, Σκόνδρας, Στάμου, Βασίλτσης, Τσιμόπουλος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων:

Βόρειος Όμιλος

Κυριακή 18/4/2021 15:00

ΒΕΡΟΙΑ – Θεσπρωτός

Καβάλα Α.Ο. – Α.Ε.Π Κοζάνης

Ολυμπιακός Βόλου 1937 – Πανσερραϊκός

Πιερικός – Τρίγλια

Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS