ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 742 φορές

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης για τον Κ. Γκαβαϊσέ και τον άτυχο αγώνα στις Σέρρες

Συνυπήρξαν στην «Βασίλισσα» από τις αρχές της περιόδου 2001-2002, μέχρι τις αρχές της περιόδου 2003-2004, με ένα κοινό σκοπό, να βγάλουν την αγαπημένη τους ομάδα από το τέλμα που είχε περιέλθει.

Και τα κατάφεραν, ανεβάζοντάς την στην Γ' Εθνική, ενώ η συνέχεια είναι γνωστή, μιας και επέστρεψε και πάλι στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον τότε πρόεδρο του ΓΑΣ και μετέπειτα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κώστα Γκαβαϊσέ και τον τότε προπονητή της ομάδας Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος στο άκουσμα του θανάτου του πρώτου, δεν έκρυψε την μεγάλη του λύπη και στενοχώρια, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για τον εκλιπόντα.  

Γι΄ αυτό και όταν επικοινωνήσαμε με τον γενικό δ/ντή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, άφησε σε δεύτερη μοίρα το ματς της περασμένης Τετάρτης και μίλησε για τον Κώστα Γκαβαϊσέ. Συγκεκριμένα είπε:

«Πρώτα απ΄ όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του προέδρου. Είχα την τύχη, για δύο χρόνια και μάλιστα τα «πέτρινα» της ομάδας μας, να συνεργαστώ μαζί του. ‘Ήταν ένας άνθρωπος με «ανοιχτό» μυαλό, συζητήσιμος, αμέμπτου ηθικής, που δύσκολα εκείνα χρόνια συναντούσες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που αγαπούσε πάνω από όλα την ΒΕΡΟΙΑ. Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί του, όπως και με τον Κώστα Νικολαϊδη, που επίσης μας άφησε και μετακόμισε στην «γειτονιά των αγγέλων» πριν λίγους μήνες. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Κώστα. Πάντα θα έχεις μία θέση στις καρδιές μας, στις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας μας».

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Όσον αφορά τον άτυχο εκτός έδρας αγώνα της «Βασίλισσας» την περασμένη Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό, ο Γιώτης Τσαλουχίδης είπε αυτό που είδε όλος ο κόσμος:

«Σε ένα ακόμη παιχνίδι εμείς ήμασταν οι πρωταγωνιστές και στα 90 λεπτά του αγώνα. Είχαμε καθολική υπεροχή, τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ και κρατήσαμε τον αντίπαλο έξω από την περιοχή μας, χωρίς να του δώσουμε ευκαιρία για γκολ, το οποίο πέτυχε με ένα σουτ έξω από την περιοχή μας. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Η μπάλα τιμωρεί. Εμείς όμως κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και αν συνεχίσουμε έτσι, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Κοιτάμε πάντα μπροστά και τώρα βλέπουμε το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό».