Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Έφυγε" ο πρόεδρος!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1535 φορές

"Έφυγε" ο πρόεδρος!

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο πρώην πρόεδρος του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Κώστας Γκαβαϊσές, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, με την οποία "πάλευε" εδώ και μια τριετία.

Ο αγαπημένος πρόεδρος των φίλων της "Βασίλισσας" και ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος, ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος της πόλης της Βέροιας (την οποία υπεραγαπούσε) επί δημαρχίας Χασιώτη. Από τα γυμνασιακά του χρόνια ήταν φίλαθλος της ΒΕΡΟΙΑΣ και μέχρι την περσινή περίοδο, που του επέτρεπαν οι δυνάμεις του, ήταν κοντά στην αγαπημένη του ομάδα "ψυχή τε και σώματι".

Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος στον οποίο αποδόθηκε η σωτηρία της ιστορικής ομάδας, όταν αυτή βρέθηκε να αγωνίζεται από τα σαλόνια της Α' Εθνικής στα αλώνια της Δ' εθνικής, στα τέλη της 10ετίας του 1990. Τότε, μαζί με μια παρέα φίλων της "Βασίλισσας", χωρίς τη μεγάλη οικονομική δυνατότητα, κατάφερε σε δύο χρόνια να επαναφέρει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και την περίοδο 2002-2003 ήταν αυτός που ηγήθηκε της προσπάθειας να γίνει ΠΑΕ ο ερασιτέχνης ΓΑΣ, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε την σκυτάλη στον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 19/4 στην Ραφήνα Αττικής, όπου διέμενε μόνιμα την τελευταία 5ετία και λόγω των συνθηκών της πανδημίας θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο.

Η "Κ" εύχεται στον αγαπημένο πρόεδρο αλλά πάνω απ' όλα καλό φίλο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ και πάντα θα είναι μέσα στις καρδιές μας!

* Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ στα Σπάτα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS