ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1485 φορές

Καλτσάς: "Έκλεισε ο κύκλος μου στη ΒΕΡΟΙΑ"

Είναι γέννημα θρέμμα Βεροιώτης και αγωνίζεται στην «βασίλισσα» από πολύ νεαρή ηλικία, έχοντας ήδη ταυτιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό μαζί της.
 
Όλα τα κεφάλαια όμως στη ζωή κάποτε κλείνουν και αυτό φαίνεται να ισχύει τη δεδομένη στιγμή για το Νίκο Καλτσά και τη Βέροια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε πρόσφατα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, όντας υπό παραχώρηση. Ο ίδιος τοποθετείται στη «Μετροσπορ» για αυτή την εξέλιξη και απαντά σε όλα τα ερωτήματα για το μέλλον του.
 
-Νίκο, αληθεύει ότι δεν είσαι στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν και γιατί;
 
«Ναι, αληθεύει. Κι εγώ το πληροφορήθηκα από τον Τύπο αρχικά και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Αυτό που μου ανέφεραν είναι ‘ότι ο μεγαλομέτοχος βρίσκεται σε συζητήσεις για να πουληθείς σε κάποια ομάδα’».
 
-Έχεις ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο;
 
«Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και θα το τιμήσω. Για το ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή βέβαια δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ είναι να δουλεύω καθημερινά και να κοιτάξω το μέλλον».
 
-Είσαι δηλαδή κοντά σε κάποια άλλη ομάδα;
 
«Ο πρόεδρος το χειρίζεται το θέμα. Εγώ του πήγα δύο προτάσεις αλλά δεν υπήρξε κάτι επίσημο».
 
-Από ποιες ομάδες; Είναι και η ΑΕΚ σε αυτές;
 
«Δεν έχει προχωρήσει κάτι και δε θα ήθελα να πω περισσότερα. Για την ΑΕΚ δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συζητούσα για να πάω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν σε αυτήν».
 
-Πάντως με τη Βέροια είχες και συναισθηματικό δέσιμο όλα αυτά τα χρόνια…
 
«Είμαι Βεροιώτης και βρίσκομαι οκτώ χρόνια στην ομάδα. Είμαι και φίλαθλός της. Θέλω το καλό της ομάδας και δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Θα κοιτάξω κι εγώ το μέλλον μου και φυσικά αν δεν προχωρήσει κάτι θα τιμήσω το συμβόλαιό μου».
 
-Πώς κρίνεις τη σεζόν για τη Βέροια; Αρκεί η παραμονή για να πούμε ότι ήταν επιτυχημένη;
 
«Δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Προσπαθήσαμε σκληρά στο δεύτερο γύρο και από εκεί και πέρα όλα πήγαν καλά και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».
 
-Προσωπικά κρίνεις επιτυχημένη τη χρονιά;
 
«Για μένα ήταν μια καλή χρονιά, δεν κοίταξα το ατομικό, αλλά το συλλογικό. Ήθελα πολύ η ομάδα να σωθεί και από τη στιγμή που τα κατάφερε είναι και για μένα επιτυχημένη».
 
-Θεωρείς ότι ο κύκλος σου στη Βέροια έχει κλείσει;
 
«Πιστεύω πως μετά από τόσα γεμάτα χρόνια ο κύκλος μου έκλεισε. Επαναλαμβάνω όμως πως θα τιμήσω το συμβόλαιό μου».
 
-Υπήρξε πάντως και ένα φλερτ με τον Άρη παλαιότερα… Τώρα στην ομάδα είναι προπονητής ο κ. Καλαϊτζίδης…
 
«Αυτό είχε γίνει πέρυσι, αλλά δεν προχώρησε. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ανεξάρτητα από ότι είχε γραφτεί πάντως τότε δεν είναι κακές οι σχέσεις μου με τον Καλαϊτζίδη».