Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πραγματική Βασίλισσα στον Βόλο η ΒΕΡΟΙΑ!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1493 φορές

Πραγματική Βασίλισσα στον Βόλο η ΒΕΡΟΙΑ!

Η "Βασίλισσα του βορρά" ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής, στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου με σκορ 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού και έκανε το 3 στα 3, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με την Καβάλα (νίκησε στο φινάλε με 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου).

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και απόλυτα δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί, εγκλωβίστηκαν από το παιχνίδι των αντιπάλων τους και ελάχιστες φορές έγιναν επικίνδυνοι για την εστία του Βελλίδη.

Το νικητήριο γκολ της "Βασίλισσας" σημείωσε στο 12ο λεπτό ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος πήρε την μπαλιά από τον Καραγιάννη, ξέφυγε ωραία από τον Γιαννίτση και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.

Οι Βεροιώτες έχασαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με κυριότερη την φάση του 52' όταν ο Λουκίνας με σουτ από πλάγια θέση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού!

Διαιτησία: Τάσης (Διαμάντης, Δέλλιος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχωφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκα (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (56’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (46' Σιμόνι), Λουκίνας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/4...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS