Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καρέ καρέ το νικητήριο τέρμα της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα Πόντου

Καρέ καρέ το νικητήριο τέρμα της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα Πόντου

Με ένα τέρμα που πέτυχε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο πρώτος σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιάννης Πασάς, η "Βασίλισσα" πήρε το δεύτερο τρίποντό της, σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της FL.

Το πέναλτι κέρδισε ο Πόζογλου, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ζήση λίγο μέσα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή. Μάλιστα ήταν τόσο δυνατή η επέμβαση του αμυντικού της Καλαμαριάς, που παρέσυρε τον Βεροιώτη επιθετικό αρκετά έξω από την περιοχή της ομάδας του.

Στις φωτο φαίνεται καθαρά, πως ο Πόζογλου έχει μπει στην αντίπαλη περιοχή και κάνει το τάκλιν ο Καλαμαριώτης παίκτης και με αυτό τον πετάει στην κυριολεξία έξω από αυτή.

Επίσης στις παρακάτω φωτογραφίες, φαίνεται ο Γιάννης Πασάς στην εκτέλεση του πέναλτι που παραχώρησε ο Κιλκισιώτης διαιτητής και πώς ξεγελάει τον τερματοφύλακα Πολίτη, στέλνοντάς τον στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που στέλνει τη μπάλα (δείτε το και σε βίντεο).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS