Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - Απόλλων Πόντου 1-0 (φωτο - βίντεο)

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - Απόλλων Πόντου 1-0 (φωτο - βίντεο)

* Παρών στο παιχνίδι ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος, παρακολουθώντας τον αγώνα παρέα με τον δ/ντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Αχιλλέα Μπίκα και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Μπίκα, ενώ πριν την έναρξη είχε θερμή συνομιλία με τον Γενικό δ/ντη της ΠΑΕ Γιώτη Τσαλουχίδη, αλλά και τον άνθρωπο που έχει το γενικό πρόσταγμα στον Απόλλωνα Πόντου, τον Δ. Καλαϊτζίδη.

*Τέσσερεις παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα με τον Απόλλωνα Πόντου, στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας». Πρόκειται για τους Αμαραντίδη, Καλογέρη, Νύκταρη και Πολίτη.

*Με 18 παίκτες κατέβηκε η φιλοξενούμενη ομάδα, αντί για 20 που από την φετινή σεζόν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να δηλώνουν στο φύλλο αγώνα. Πάντως σημείωσε πρόοδο από το προηγούμενο αγώνα με τον Θεσπρωτό, στον οποίο είχε δηλώσει μόλις 12!!!

*Ο Παύλος Δερμιτζάκης πραγματοποίησε και τις 5 αλλαγές που είχε δικαίωμα, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μόνο τρεις.

*Ο Στέλιος Μαραγκός από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Αλέξανδρος Καλογέρης από την Καλαμαριά, ήταν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, στο σημερινό παιχνίδι.

*Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παύλος Δερμιτζάκης έδειξε να εμπιστεύεται τους νεαρούς Τσιμόπουλο και Βασίλτση, παίρνοντάς τους στην αποστολή, όμως η εξέλιξη του παιχνιδιού και το ρευστό 1-0, δεν τον επέτρεψε να τους χρησιμοποιήσει ως αλλαγές.

*Ένα λεπτό καθυστέρηση στο πρώτο μέρος και 3' στην επανάληψη κράτησε ο Κιλκισιώτης διαιτητής της συνάντησης Δραγούσης.

*Τσιμόπουλος, Στάμου, Μουχάλης και Βασίλτσης, απο πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ και Σαββίδης, Βαφειάδης, Μάντζαρης και Αρμενάκης από τον Απόλλωνα, έμειναν μέχρι το τέλος του αγώνα στον πάγκο της ομάδας τους.

*Φραστικό επεισόδιο υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα, μεταξύ του φροντιστή της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκη Βούλγαρη και του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όταν ο δεύτερος περνούσε μπροστά από τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Τότε οι δύο άνδρες, παλιοί γνώριμοι από την κοινή θητεία τους στην «Βασίλισσα» επί εποχής Αρβανιτίδη, αντάλλαξαν κάποια «κοσμητικά επίθετα» και χάρις στην επέμβαση των παραγόντων της ΒΕΡΟΙΑΣ, το επεισόδιο δεν πήρε έκταση!

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS