Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0: Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές (video)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 581 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0: Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές (video)

Παύλος Δερμιτζάκης: Κρατάω το πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα…

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του πρώτου ημιχρόνου έμεινε ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης. 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Εύχομαι μια καλή αγωνιστική περίοδο. Μου φαίνεται σαν ψέμα μετά από 13 ολόκληρους μήνες. Η κατηγορία μας ξεκίνησε τις επίσημες διοργανώσεις και οφείλω ως μέλος αυτής της κατηγορίας να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία και στους αθλητές, πρώτα να έχουν την υγεία τους και δεύτερον να προσπαθήσουν να παλέψουν για τους στόχους που έχουν βάλει σε μια ιδιαίτερη και σημαντική χρονιά για όλους μας.

Ξέραμε ότι πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Παράλληλα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Γι αυτό προσπαθήσαμε, ετοιμαστήκαμε όσο γίνεται καλύτερα όλο αυτό το διάστημα για να μπούμε στο πρωτάθλημα. Για να μπούμε στο πρωτάθλημα όχι για την πρώτη αγωνιστική, αλλά για μια διαρκή προσπάθεια από τα παιχνίδια τα οποία θα παίξουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι ξεκάθαρος, η άνοδος στην πιο πάνω κατηγορία.

Θεωρώ σαν παιχνίδι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν είχε να χάσει κάτι. Απεναντίας μόνο κέρδος θα είχε από αυτό το παιχνίδι. Για εμάς όμως είναι σημαντικό να μπούμε με το δεξί και η νίκη ήταν μονόδρομος. Γι αυτό θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε την κατοχή της μπάλας και μέσα από αυτή προσπαθήσαμε συνδυαστικά και από τα άκρα και από τον άξονα να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και το οποίο κάναμε με πολλές ευκαιρίες και δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί. Θα το αιτιολογήσω γιατί δεν επιτρέπεται σαν ομάδα να είσαι με υπέρ δύο γκολ και να πέφτεις αγωνιστικά και να αφήνεις τον αντίπαλο να σου πάρει την κατοχή γιατί εσύ δεν μπορείς να κρατήσεις μπάλα. Προσπαθούσαμε να παίξουμε πιο άμεσο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει την κατοχή και ανά πάσα ώρα και στιγμή να κινδυνεύουμε με ένα γκολ το οποίο, ίσως, να τους έβαζε στο παιχνίδι και θα μας δημιουργούσε πρόβλημα. Ευτυχώς στις δύο ευκαιρίες που έκανε ο αντίπαλος και στο 41΄ του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν εκεί και διαχειριστήκαμε το ματς και στο τέλος το τρίτο γκολ μας κλείδωσε το παιχνίδι.

Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που έχουμε την ποιότητα των παικτών να λύσουμε τα προβλήματα και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι.

Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να βάλουμε φρέσκα πόδια για να διορθώσουμε προβλήματα που είχαμε και θεωρώ ότι το διορθώσαμε αλλά όχι σε βαθμό που εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω την ομάδα.

Δεν μπορείς να έχεις έναν καλό ρυθμό για 90 λεπτά. Δεν είχαμε την δυνατότητα φιλικών παιχνιδιών, άρα δεν είχαμε πραγματικές συνθήκες. Τώρα έχουμε πραγματικές συνθήκες, αλλά είναι επίσημα παιχνίδια. Ο στόχος της ομάδας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Για όλες τις ομάδες, η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού δεν μπορεί να είναι με ελκυστικό ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.

Εύχομαι στην ΑΕΠ Κοζάνης που είναι και ομάδα πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία να είναι ένα καντηλάκι που ανάβει και είναι καλό για τον αθλητισμό και όλα τα παιδιά του Νομού Κοζάνης.     

Τέλος να συγχαρώ την πολύ καλή διαιτησία γιατί μόνο έτσι πάει μπροστά το ποδόσφαιρο".

Χάρης Βοργιαζίδης: Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη και πολύ καλή ομάδα

Από την πλευρά της αντιπάλου ομάδας ο τεχνικός ηγέτης της Χάρης Βοργιαζίδης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

"Οι ομάδες μετά από μεγάλη αποχή και χωρίς φιλικά παιχνίδι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, κάναμε τον πρώτο μας αγώνα.

Η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο είχε καλύτερη κατοχή μπάλας, ήταν πιο πιεστική από εμάς. Εμείς χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα στον άξονα, στο κέντρο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε το παιχνίδι μας, ενώ μπορούσαμε και έχουμε την δυνατότητα. Βέβαια το νεαρό της ηλικίας που υπάρχει στην συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε τον ρόλο της.

Δεχθήκαμε ένα γκολ, το πρώτο, στο οποίο εκτιμώ ότι χαθήκαμε τακτικά και βγήκε πολύ εύκολα στα πλευρά για να γίνει η σέντρα. Μετά το 1-0 προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, χάσαμε κάποιες φάσεις με μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 1-1 και εκεί που δεν ισοφαρίσαμε έγινε η φάση του πέναλτι . Με το 2-0 ήταν πιο δύσκολο να αντιδράσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αισθάνομαι ότι μπήκαμε με καλύτερη όρεξη. Βέβαια η Βέροια πήγε να εξασφαλίσει την ηρεμία της, τουλάχιστον αμυντικά. Είναι έμπειρη και πολύ καλή ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο.

Κάνεμ την προσπάθειά μας μέχρι τέλος. Μπήκαν πολλά νεαρά παιδιά που σημαίνει ότι στο ζήτημα της εμπειρίας χάθηκε. Νομίζω ότι η ομάδα μας είχε μια καλή, ανταγωνιστική εικόνα. Θα ήθελα να μην δεχθούμε, τουλάχιστον το τρίτο γκολ το οποίο εύκολα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αξίζαμε ένα γκολ, αλλά σίγουρα δίκαια κέρδισε η Βέροια".

Δείτε τις δηλώσεις στα βίντεο που ακολουθούν:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb