Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φωτορεπορτάζ απο το οικογενειακό διπλό της "Βασίλισσας"

Φωτορεπορτάζ απο το οικογενειακό διπλό της "Βασίλισσας"

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο, υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας της «Βασίλισσας», από την ημέρα που αυτή επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις, ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο 27/3.

Το σημερινό οικογενειακό διπλό, όπως και τα προηγούμενα, έγινε στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και ήταν πολύ δυνατό. Σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα, με τους μαύρους να κερδίζουν τους λευκούς 3-1.

Το παρακολούθησαν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μπίκας, ο δ/νων σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Μπίκας, ο γενικός δ/ντής Γιώτης Τσαλουχίδης, ο δ/ντής των γραφείων Κώστας Ραχαβέλιας, καθώς και οι πρώην διοικητικοί παράγοντες, ο πρόεδρος της ανόδου στην FL Στέφανος Αποστολίδης και o Νίκος Νούλας, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κοντά στην ομάδα και να ενδιαφέρονται γι΄ αυτήν.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS