Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πληρώνει και Καλί η ΒΕΡΟΙΑ - Καμία ανησυχία για αφαίρεση βαθμών
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 855 φορές

Πληρώνει και Καλί η ΒΕΡΟΙΑ - Καμία ανησυχία για αφαίρεση βαθμών

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά τη νέα απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ, για την ολοσχερή εξόφληση αυτή την φορά, του πρώην  ποδοσφαιριστή της CYRIL CALI, σε ποσοστό 50% του ποσού των 30.000,00 ευρώ πλέον των νόμιμων τόκων.

Μάλιστα η «Βασίλισσα» κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, εάν δεν πληρώσει τον παίκτη σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών, από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφασης, κάτι όμως που δεν πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο της, αφού η ΠΑΕ είναι συνεπής στις συγκεκριμένες πληρωμές, οι οποίες προέρχονται από αποφάσεις του Διαιτητικού της ΕΠΟ, ύστερα από προσφυγές που έκαναν παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτήν πριν 5 και 6 χρόνια, όταν την διοίκησή της είχαν οι Θ. Καρυπίδης και Κ. Παπαδόπουλος.

Και εδώ είναι το οξύμορο της υπόθεσης, αυτό που εξοργίζει τους Βεροιώτες, που καλούνται να πληρώνουν οφειλές, μίας άλλης στην ουσία ΠΑΕ, αφού ως γνωστόν η σημερινή ΒΕΡΟΙΑ έχει άλλο ΑΦΜ, άλλη ονομασία και άλλα χρώματα.

Η απόφαση του Διαιτητικού για τον Καλί:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Βέροια, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή CYRIL CALI, σε ποσοστό 50% του ποσού των 30.000,00 ευρώ πλέον των νόμιμων τόκων κατά τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 2/2018 απόφαση του Δικαστηρίου αυτού (Τμήμα Εφέσεων) και το περιεχόμενο του από 18.12.2018 Πρακτικού Συμβιβασμού – Κοινής Δήλωσης πλέον ποσού 300,00 ευρώ, ως δικαστικά έξοδα από την υπ’ αριθμ. 561/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ήτοι το 50% του συνολικού ποσού των 30.300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS