ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1320 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκινούν βελτιωτικά έργα…

Βελτιωτικά έργα θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ώστε να είναι έτοιμες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναφορικά με το αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, θα πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο και των δύο γηπέδων, καθώς την περασμένη σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα λόγω των βροχοπτώσεων και η ομάδα αναγκαζόταν να ψάχνει γήπεδο για να προπονηθεί.

Επίσης, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στους ξενώνες και πλέον είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.

Όσον αφορά το Δημοτικό στάδιο, θα ξεκινήσουν βελτιωτικές εργασίες στην κεντρική είσοδο (θύρα 1), θα εκσυγχρονιστούν οι παλιές τουαλέτες, θα αλλαχθούν οι πάγκοι με νέους πιο σύγχρονους και θα γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό, κάτι που ζήτησαν οι υπεύθυνοι της Nova.

Επίσης, μακροπρόθεσμα θα γίνουν ορισμένα ακόμη πιο σημαντικά έργα, που θα έχουν στόχο την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει σκέψη να ξηλωθεί το μικρό πέταλο των φιλοξενουμένων (θύρα 5) και να γίνει στην θέση του μια νέα μεγαλύτερη κερκίδα που θα χωράει 3500-4000 φιλάθλους, ενώ από κάτω της θα κατασκευαστεί υπόγειο παρκινγκ για τα αυτοκίνητα!

Ακόμη, στις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα της θύρας 6 (παλιά θύρα 4), η οποία και θα κατέβει μέχρι τον στίβο, ενώ θα κατασκευαστούν καινούργιες τουαλέτες και νέες έξοδοι για τους φιλάθλους.

Όλα αυτά θα τα δουν από τον Σεπτέμβριο με την ανάληψη της νέας περιφέρειας, ώστε να γίνουν προσπάθειες να ενταχθούν τα έργα αυτά σε κάποιο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να γίνει συνάντηση του νέου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κου Κώστα Καλαϊτζίδη με τους κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη και Κώστα Γκαβαϊσέ.