Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε ολιγοήμερες... διακοπές οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 626 φορές

Σε ολιγοήμερες... διακοπές οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Μετά το τετραήμερο Χριστουγεννιάτικο ρεπό και την επάνοδο στις ατομικές προπονήσεις στο Ταγαροχώρι για τρεις μέρες, οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ από σήμερα επέστρεψαν σε ολιγοήμερες διακοπές, εν όψει της Πρωτοχρονιάς, με την ελπίδα να επανέλθουν σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς των ομαδικών προπονήσεων.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μετά τις 7 Ιανουαρίου, όπως ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, με την σέντρα του πρωταθλήματος της FL να υπολογίζεται προς τα τέλη Ιανουαρίου, ανάλογα βέβαια και με την κατάσταση που θα επικρατεί στη χώρα μας με την πανδημία.

Η επιστροφή των παικτών και του προπονητικού τιμ στη «δράση» θα γίνει την Δευτέρα 4/1, οπότε θα συνεχίσουν να προπονούνται ανά δύο, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο τον δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Τα παράπονα, όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, στους ανθρώπους της «Βασίλισσας» είναι διάχυτα, σε ότι αφορά την άνιση μεταχείριση που έχουν οι ομάδες της FL σε σχέση με αυτές της SL1 και SL2, αλλά και άλλων ομαδικών αθλημάτων, καθώς ο Αυγενάκης και η ΓΓΑ άναψαν το «πράσινο φως» για ομαδικές προπονήσεις στα περισσότερα ομαδικά αθλήματα, από τις αρχές του νέου έτους και μάλιστα για αθλήματα ημιεπαγγελματικά, που παίζονται σε εσωτερικούς χώρους!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb