ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 957 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφή στις προπονήσεις και εν αναμονή των ομαδικών

Μετά το τετραήμερο Χριστουγεννιάτικο ρεπό, οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ από σήμερα θα συνεχίσουν να προπονούνται ανά δύο, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο τον δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, αν και οι συγκεκριμένες προπονήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τις ομαδικές.

Ρεπό και μάλιστα, τετραήμερο και πάλι, οι Βεροιώτες θα έχουν και για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς, ξεκινώντας από την παραμονή, με επιστροφή στην «δράση» τη Δευτέρα 4/12.

Από εκεί και πέρα, όλοι στην Βεροιώτικη οικογένεια, προπονητικό τιμ και παίκτες, ανυπομονούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και να φύγουν επιτέλους από μία κατάσταση που βιώνουν με τον κορωνοϊό, που είναι πρωτόγνωρη. Συνεχίζουν ωστόσο να απορούν , γιατί δεν έχει ακόμη αρχίσει τις ομαδικές προπονήσεις , όπως έγινε στην S.L.2 και η F.L., τη στιγμή που σε όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα, οι επαγγελματικές κατηγορίες διεξάγονται κανονικά. Και μάλιστα, παρότι σε πολλές από αυτές τις χώρες η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ χειρότερη.

Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο, πως υπάρχει άνιση μεταχείριση για τις ομάδες της F.L., σε σχέση με αυτές της S.L.2, καθώς η ΓΓΑ άναψε το «πράσινο φως» για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις για τους συλλόγους της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, όχι όμως και για τις ομάδες της F.L., οι οποίες παραμένουν σε αδράνεια.

Στα ομαδικά αθλήματα, υπάρχει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός, ακόμη και μεταξύ επαγγελματικών κατηγοριών. Συνεπώς, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δεν λαμβάνονται υπόψη μόνο τα υγειονομικά κριτήρια στο άνοιγμα του αθλητισμού, αλλά συμπεριλαμβάνονται και άλλοι παράγοντες. Και όλα αυτά, την στιγμή που ακούμε, για άνοιγμα των προπονήσεων από τις αρχές του νέου έτους, για αθλήματα ημιεπαγγελματικά, τα οποία μάλιστα παίζονται σε εσωτερικούς χώρους και κουβέντα για μία επαγγελματική κατηγορία, όπως η F.L.

Ας ελπίσουμε, πως αυτό που συζητιέται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, ότι οι ομάδες της F.L. θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις μετά τις 7 Ιανουαρίου, με την σέντρα να υπολογίζεται για τα τέλη Ιανουαρίου, ανάλογα βέβαια και πως θα είναι η κατάσταση στη χώρα μας με την πανδημία, να πραγματοποιηθεί, γιατί οι ποδοσφαιριστές, που εξαρτώνται οικονομικά από το άθλημα, έχουν φτάσει στο ύστατο σημείο της ανοχής τους και της αντοχής τους, ενώ γενικά η επαγγελματική κατηγορία της F.L., έχει φτάσει στα όρια της και ζητήματα επιβίωσης είναι πλέον μπροστά σε όλους.