• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 456 φορές

Τσαλουχίδης: "Να διαμαρτυρηθούν τα παιδιά του 2004 στον Αυγενάκη και στον Πρωθυπουργό"

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΒΕΡΟΙΑ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 2 και της Football League, ύστερα από την απόφαση Αυγενάκη και λοιμωξιολόγων να μην δώσουν το «πράσινο φως» για την έναρξη των δύο πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλες οι ομάδες, αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες. Εδώ και εννιά μήνες, είμαστε σε απραξία, δεν υπάρχει επίσημο παιχνίδι. Όλες οι διοικήσεις είναι συνεπείς προς τους παίκτες, προσπαθούμε μέσω προγραμμάτων των προπονητών και των γυμναστών να κρατήσουμε τους παίκτες σε κάποια ετοιμότητα. Όταν εφαρμόζεται κάτι στην Super League 1, γιατί να μην εφαρμοστεί και στις άλλες κατηγορίες; Εφόσον είναι πετυχημένο το μοντέλο αυτό εκει, γιατί να μην είναι και εδώ; 

Να πάνε τα παιδιά του 2004, στον Αυγενάκη και στον Πρωθυπουργό να διαμαρτυρηθούν. Σε όλες τις χώρες του κόσμου παίζουν κανονικά εκτός της Ελλάδας. Οι παράγοντες βάζουν το χέρι στην τσέπη. Υπάρχει σκοπιμότητα; Στην πρώτη κατηγορία, παίζουν κανονικά τα παιχνίδια, οι παίκτες μας έχουν εννιά μήνες να αγωνιστούν, όταν γυρίσουν, οι ομάδες θα έχουν τραυματισμούς λόγω απραξίας. Σκεφτείτε τους παίκτες που θα έχουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Εμείς, είμαστε τυχεροί, η διοίκηση είναι συνεπής στο οικονομικό κομμάτι. Όταν είσαι ο ΠΣΑΤ, πρέπει να είσαι πιο ενεργός, να βοηθάς την κατάσταση. Και οι άλλοι φορείς πρέπει να λειτουργήσουν πιο σωστά. Δεν φτάνει να πάνε μόνο οι παράγοντες να μιλήσουν, πρέπει να πάνε και αθλητές που έχουν προσφέρει στο χώρο».