ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1470 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στο στόχαστρο Εσκάσι και Μαρεγκά (video)

Εβδομάδα μεταγραφών αναμένεται να είναι η επόμενη στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ήδη βγήκαν στην επιφάνεια τα πρώτα ονόματα που φέρονται να αποτελούν στόχους των «κυανέρυθρων».

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η «Βασίλισσα» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού μεσοαμυντικού Αλμπέρτο Εσκάσι (αριστερά στην φωτο), τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Κίκε Ερνάντεθ μιας και την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Χέρκουλες.

Ο ύψους 1.84 μέτρων Εσκάσι, που έμεινε ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της ομάδας από την Β’ κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Βεροιώτικης ΠΑΕ και αν τα βρουν στο οικονομικό δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Με την φανέλα της Χέρκουλες τα τελευταία 3 χρόνια έχει παίξει σε 72 ματς πετυχαίνοντας 2 τέρματα, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στην Χετάφε.

Επίσης, στους «κυανέρυθρους» έχει προταθεί και εξετάζεται ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Μουσά Μαρεγκά (δεξιά στην φωτο), τον οποίο οι Βεροιώτες βλέπουν ως αντικαταστάτη του Μπεν!

Ο Μαρεγκά αγωνίστηκε πέρσι στην β’ κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος με την φανέλα της Αμιάν (33 συμ. / 9 γκολ), ενώ παλαιότερα έπαιξε στην Λε Πουάρ Σουρ Βι έχοντας σε 2 σεζόν 34 συμμετοχές και 5 τέρματα.

Από εκεί και πέρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Βίκτορ Βιτόλο (Άρης, Π.Α.Ο.Κ., Παναθηναϊκός), Φρανθίσκο Χαβίτο (Άρης, Ολυμπιακός) και του Ημαθιώτη ακραίου οπισθοφύλακα Θανάση Μουλόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο οι περιπτώσεις των δύο πρώτων είναι δύσκολες, αφού τα χρήματα που αξιώνουν είναι αρκετά και δεν είναι εύκολο να τα καλύψει η "Βασίλισσα".