Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τέλος εποχής για Νίκο Γεωργιάδη: "Στη ΒΕΡΟΙΑ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 836 φορές

Τέλος εποχής για Νίκο Γεωργιάδη: "Στη ΒΕΡΟΙΑ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο"

Μετά από περίπου 16 χρόνια παρουσίας σε επαγγελματικές και εθνικές κατηγορίες, πλούσια σε επιτυχίες, νίκες, γκολ, ανόδους, αλλά και παρουσία στη «μεγάλη» κατηγορία με τρεις ομάδες, ο Νίκος Γεωργιάδης πήρε τη «γενναία» απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Όπως αναφέρει ο soccerpractor, ο 37χρονος Κοζανίτης είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πριν αρχίσει η σεζόν, ότι θα ήταν η τελευταία του στα γήπεδα, ασχέτως δυσμενών συνθηκών και παρότι είχε βολιδοσκοπήσεις το καλοκαίρι για να συνεχίσει.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Γεωργιάδης δεν προβλέπεται να συνεχίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο… μετερίζι, τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ με Βέροια, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τη «Βασίλισσα» του Βορρά δέθηκε περισσότερο, παίζοντας σε δυο θητείες, ενώ ήταν και ο τελευταίος «σταθμός» στην καριέρα του (γύρισε στους Ημαθιώτες τον Γενάρη, προερχόμενος από τον Απόλλωνα Πόντου).

Ακόμα ο έμπειρος δεξιός μπακ (έπαιξε και χαφ), εκτός από τις τρεις ομάδες με τις οποίες βρέθηκε στην Α΄ Εθνική, αγωνίστηκε σε Άρη, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Πόντου και Κοζάνη, ομάδα με την οποία έκανε ντεμπούτο σε εθνικές κατηγορίες (2004).

Συνολικά, ο Γεωργιάδης πανηγύρισε έξι ανόδους στην καριέρα του, δυο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από μια με Άρη, Βέροια, Απόλλωνα Πόντου και Κοζάνη.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

Ο Νίκος Γεωργιάδης με δήλωση στον soccerpractor κάνει έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του, ξετυλίγοντας το χρονικό της απόσυρσής του:

«Είχα προτάσεις φέτος, αλλά είχα πάρει τις αποφάσεις μου και δεν ήθελα να φύγω και μακριά από την Κοζάνη. Είχα πει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά μου, άσχετα με τις άσχημες συνθήκες του ποδοσφαίρου πλέον. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι σχετιζόμενο με το ποδόσφαιρο. Αφήνω πίσω πολλές καλές στιγμές, με έξι ανόδους. Παραπάνω δέθηκα με τη Βέροια, εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρό μου. Στην πρώτη θητεία μου, όταν ήμασταν στην Α΄ Εθνική, με πολύ καλή ομάδα. Συνεργάστηκα με καλούς προπονητές, με καθαρά προπονητικά κριτήρια κορυφαίος ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ ξεχωρίζω επίσης τους Νίκο Αναστόπουλο, Σάββα Παντελίδη, Γκιγέρμο Όγιος και Περικλή Αμανατίδη. Έκανα πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο. Δε θέλω να αδικήσω και να ξεχάσω κανέναν, αλλά σίγουρα κρατώ επαφές με Τσιγιάννη, Σαμαρά, Μιχαλόπουλο, Κοντογουλίδη, Ντάσιο, Καλτσά, Βεργώνη και Πουρτουλίδη. Έπαιξα σε σημαντικά παιχνίδια, ειδικά στην Α΄ Εθνική, θυμάμαι ένα Βέροια-Άρης, ενώ σπουδαία ματς έγιναν όταν ήμουν και σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία».

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS