ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1121 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στασιμότητα και αναμονή στα μεταγραφικά

Η στασιμότητα που επικρατεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό της «Βασίλισσας του βορρά» μπορεί να έχει προκαλέσει έναν μικρό… προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, ωστόσο οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» δεν συμμερίζονται τις ανησυχίες του κόσμου.

Αυτό μάλιστα που σημειώνουν είναι ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει συγκεντρωθεί αρκετό υλικό από ποδοσφαιριστές, κυρίως από την ξένη αγορά, στο οποίο τις επόμενες ημέρες θα γίνει ένα «ξεκαθάρισμα» και σύντομα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κίκε Ερνάντεθ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον προπονητή Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος μετέβη στην Ισπανία και θα επιστρέψει λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, με τον οποίο συζητούν καθημερινά για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Επισκέφθηκαν τα 3-5 Πηγάδια

Όσον αφορά στην προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου με τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια οι «κυανέρυθροι» θα μεταβούν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο.

Για τον λόγο αυτό μετέβησαν εκεί σήμερα το απόγευμα ο Κίκε Ερνάντεθ μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Λαναρή, ώστε να τσεκάρουν τις εγκαταστάσεις και να δοθεί το τελικό «ok».

Συμπληρώθηκε το ιατρικό τιμ

Συμπληρώθηκε το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αποτελείται από τους εξής:

- Μηνάς Γεώργιος (ουρολόγος)
- Δήμου Νικόλαος (ορθοπεδικός)
- Αβραμόπουλος Γεώργιος (παθολόγος)
- Ισαακίδης Πρόδρομος (χειρουργός)

Επίσης η ΠΑΕ ξεκίνησε συνεργασία με την οδοντίατρο κα Καρβουνά Δέσποινα και τον διατροφολόγο κο Τόπη Αθανάσιο.