ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 826 φορές

Ανεβάζει... στροφές η "Βασίλισσα"

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ ικανοποίησε με την απόδοσή της, μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, μετά το νικηφόρο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης (2-0), παρουσιάστηκε "διπρόσωπη" και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-2), δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και ρίχνοντας την απόδοσή της στην επανάληψη. Γεγονός που ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε πως οφείλεται στην κούραση των παικτών του και ιδιαίτερα σε αυτούς που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, όπου ακόμη δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Στέλιος Πόζογλου για μία ακόμη φορά είχε σταθερή απόδοση σε όλο το 90λεπτο και «έβγαλε μάτια», δείχνοντας την πολύ καλή φυσική του κατάσταση, την εκρηκτικότητα που τον χαρακτηρίζει και την αγωνιστικότητά του.

Άλλος ένας παίκτης που ήρθε στην ομάδα τον Γενάρη χωρίς να είναι έτοιμος, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, πλέον με την προετοιμασία και τον εγκλιματισμό του στην ομάδα, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο από το προηγούμενο πρωτάθλημα, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Σταθερή αξία ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης, από τον οποίο κατά βάση ξεκινούσε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας του, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστος και στα ανασταλτικά του καθήκοντα στο πρώτο μέρος. Έπεσε όμως η απόδοσή του στην επανάληψη λόγω δικαιολογημένης κούρασης.

Επίσης, οι έμπειροι νεοαποκτηθέντες Μπουκουβάλας και Σκόνδρας, σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν ότι θα είναι από τους στυλοβάτες της ομάδας τους, στην φετινή της προσπάθεια για άνοδο στην SL2.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι στην φετινή ΒΕΡΟΙΑ θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αφού με την δεδομένη προσθήκη ακόμη 2-3 παικτών, θα υπάρχουν σε κάθε θέση από δύο σχεδόν ισάξιοι ποδοσφαιριστές.

Ακολουθεί την ερχόμενη Παρασκευή ένα ακόμη πιο δύσκολο φιλικό, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας του απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω.