• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 690 φορές

Έφυγε από την ζωή ο Βεροιώτης Χρήστος Ρέμμος

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Βεροιώτης Χρήστος Ρέμμος, που αγωνίστηκε στον Ερμή Βέροιας την δεκαετία του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του 60'.

Ο εκλιπών ήταν δάσκαλος στο επάγγελμα και διορίστηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας όπου και έμεινε μόνιμα, όμως η αγάπη του για την πόλη και την ομάδα της Βέροιας τον έκανε να επισκέπτεται πολύ συχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Λάτρης του στίβου, διετέλεσε και σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, ενώ είχε μεγάλη προσφορά και στον προσκοπισμό της Βέροιας.

Επίσης διετέλεσε και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας, η οποία μάλιστα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

Καλό ταξίδι Πρόεδρε, καλό ταξίδι Χρήστο Ρέμμο. Σ’ ευχαριστούμε για την τεράστια και αξιομνημόνευτη προσφορά σου στον Α.Ο.Καβάλα, στον Ελληνικό Στίβο και γενικότερα στον αθλητισμό του τόπου μας. Μια προσφορά δεκαετιών, μια προσφορά πολύπλευρη και εξαιρετικά σημαντική, σε εύκολες και δύσκολες εποχές ήσουν πάντα εκεί αγέρωχος να τρέξεις, να βοηθήσεις, να προσφέρεις στον σύλλογο μας, στον ΣΕΓΑΣ αλλά και σε άλλα σωματεία. Αυτό άλλωστε το μαρτυρούν και το πλήθος των τιμητικών πλακετών από διάφορους φορείς αλλά και η παρακαταθήκη που μας άφησες ως πρόεδρος του Α.Ο.Καβάλα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Δεν πρέπει και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα προσέφερες, όλα όσα στερήθηκες από τον προσωπικό και οικογενειακό σου χρόνο για να τα καταφέρεις όλα αυτά.

* Στην φωτο ο Χρήστος Ρέμμος στην κερκίδα του γηπέδου της Καβάλας, στο περσινό ματς απέναντι στην αγαπημένη του ΒΕΡΟΙΑ