Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΑΕΠ Κοζάνης (video)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 999 φορές

Φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΑΕΠ Κοζάνης (video)

Μία ακόμη φιλική νίκη σημείωσε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕΠ Κοζάνης, στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Η "Βασίλισσα" έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς ήταν πολύ ορεξάτη στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες της να έχουν καλές συνεργασίες, να δημιουργούν αρκετές φάσεις και να πετυχαίνουν δύο τέρματα, ενώ στην επανάληψη έριξε "στροφές", με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 15’ ο Πόζογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, όταν έστειλε άουτ τη μπάλα από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από σουτ που χτύπησε σε χέρι αμυντικού της ΑΕΠ).

Το σκορ άνοιξε για τη ΒΕΡΟΙΑ στο 34’ όταν ο Μούργος έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Στάμου με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ (δείτε το βίντεο).

Δύο λεπτά αργότερα, ο Λουκίνας βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ δεν ήταν το ίδιο καλή και απλά συντήρησε το προβάδισμά της χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, ενώ ο τεχνικός της έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαργυρίου (Παπαδάκης, Γκόγκος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (59’ Τσιμόπουλος), Μπουκουβάλας (59’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (59’ Πεταυράκης), Στάμου (59’ Μαραγκός), Σκόνδρας, Μπλέτσας, Μούργος (59’ Σιμόνι), Βεργώνης (73’ Περτσιούνης), Πασάς, Πόζογλου (73’ Πόζογλου), Λουκίνας (59’ Καραγιάννης).

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ψαρράς, Τρομπούκης, Κοτταρίδης, Τσίπρος, Κλόντι, Παπαδόπουλος, Μωυσή, Τσικόπουλος, Τσελέπης, Καρακατσάνης, Πάλλας. Έπαιξαν και οι Σταυρίδης, Αιχματλωτίδης, Τσιάρας, Βοργιαζίδης, Αγροπανίδης, Λιανός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS