Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Αγκαθιά (φωτο)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1561 φορές

Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Αγκαθιά (φωτο)

Φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ και η ΒΕΡΟΙΑ, στο γήπεδο της πρώτης, με τελικό σκορ 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η "Βασίλισσα" αν και ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δεν έπεισε με την απόδοσή της, δείχνοντας να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, τόσο στην δημιουργία όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει χρόνο στη διάθεσή του για να διορθώσει τις αδυναμίες, ενώ θα υπάρξει και ενίσχυση της ομάδας με 4-5 ακόμη ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ έδειξε ένα δυνατό σύνολο που κοντράρισε στα ίσια τη "Βασίλισσα" και γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού. Είχαν για περισσότερη ώρα στα πόδια τους τη μπάλα, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Σε αυτό το διάστημα η ΒΕΡΟΙΑ έψαχνε να βρει τα πατήματά της, ενώ όσες φορές επιχείρησε να επιτεθεί δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία της ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή του Βεργώνη στο 34' που έστειλε με κοντινή κεφαλιά τη μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ.

Από πλευράς γηπεδούχων η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 38' όταν ο Τσιμόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Καλογιαννίδη.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε πιο δυνατά, έδειξε πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και στο 55' πέτυχε το νικητήριο τέρμα της με πλασέ του προωθημένου Δημήτρη Στάμου, έπειτα από σύγχυση στην άμυνα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

Η "Βασίλισσα" είχε τον έλεγχο σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο, κλείνοντας τους γηπεδούχους στα καρέ τους, όμως δύσκολα δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ, με το 0-1 να μένει έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Ρηγόπουλος (Νησελίτης, Μοσχόπουλος)

ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωαννίδης, Καλυβιώτης (63' Τσουλχάη), Κυριαλάνης, Παπαδόπουλος (73' Παπανικολάου), Τσιούχας, Ράδης, Μωυσίδης Ι. (80' Ευθυμίου), Ζυγκερίδης (86' Γκιλιόπουλος), Βασάρας, Καλογιαννίδης (61' Καραγιάννης), Μωυσίδης Ν.
Στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν και οι Αναστασόπουλος, Δημητριάδης, Αβραάμ, Σεραφειμίδης, Πάνου.

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (46' Βοσνιάδης), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας (46' Στάμου), Μαραγκός (89' Τασιόπουλος), Μπλέτσας (89' Μανωλόπουλος), Μούργος (69' Ιωάννου), Βεργώνης (76' Περτσιούνης), Καραγιάννης (46' Πασάς), Πόζογλου (60' Σιμόνι), Λουκίνας.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/9

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS