Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Διαφοροποιείται το μεταγραφικό πλάνο - Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1655 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Διαφοροποιείται το μεταγραφικό πλάνο - Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ

Παρά την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας από την "κρυάδα" της μη αναδιάρθρωσης και την συμμετοχής της και πάλι στην FL, οι άνθρωποι της "Βασίλισσας" είναι υποχρεωμένοι πλέον να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα δουλεύουν πλέον πάνω σε νέο μεταγραφικό πλάνο, για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αφού η συμφωνία που είχε γίνει με τους 5-6 "σουπερλιγκάτους" παίκτες, με την προοπτική της συμμετοχής της ομάδας στην SL2, όπως ήταν φυσικό δεν προχώρησε.

Οι Βεροιώτες, με τα νέα δεδομένα, θα κινηθούν για την απόκτηση δύο "εντεκαδάτων" ποδοσφαιριστών (Ελλήνων ή ξένων), για τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του επιτελικού μέσου. Επίσης, θα αποκτήσουν ακόμη δύο παίκτες για θέσεις που χρειάζεται να υπάρχουν δεύτερες επιλογές, ενώ συζητείται και η επιστροφή ενός ή δύο παικτών που έμειναν ελεύθεροι από το περσινό ρόστερ (ακούστηκε το όνομα του Ταϊρη), όμως η περίπτωση αυτή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ακόμη, θα προωθηθούν δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 στη μεγάλη ομάδα.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, συνεχίζονται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι, ενώ για αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα στην Αγκαθιά κόντρα στην τοπική Νίκη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου των ανθρώπων της ΠΑΕ, όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή και των πέντε μεταγραφών που έγιναν έως τώρα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ

Σε επαναληπτικό τεστ για κορονοϊό υποβλήθηκαν σήμερα Παρασκευή ποδοσφαιριστές, προπονητική ομάδα και εργαζόμενοι της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019. Όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά στον ιό.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS