Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αλλαγή πλάνων στη "Βασίλισσα του βορρά"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1692 φορές

Αλλαγή πλάνων στη "Βασίλισσα του βορρά"

Μετά την γερή… κρυάδα που πήρε η ΒΕΡΟΙΑ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν λάβει υποσχέσεις ότι θα αγωνιστούν στην SL2, πλέον ετοιμάζεται για την συμμετοχή της και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» πλέον είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν τα πλάνα και τον προγραμματισμό τους, αφού οι συμφωνίες που είχαν κάνει με τους 5-6 «σουπερλιγκάτους» ποδοσφαιριστές , εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Έτσι, στρέφονται πλέον σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα είναι πιο εφικτό να δεχτούν να αγωνιστούν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οι οποίοι θα είναι και πάλι από το… πάνω ράφι.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σκέψη επιστροφής ενός ή δύο παικτών που έμειναν ελεύθεροι από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι βέβαια δεν θα αποχωρούσαν αν γνώριζε η ομάδα ότι θα παραμείνει στην ίδια κατηγορία.

Όσον αφορά την προετοιμασία, η «Βασίλισσα» μετά την επιστροφή της από τον Βώλακα συνεχίζει τις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρου του Ταγαροχωρίου. Για την ερχόμενη Τετάρτη (23/9) υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Αλμωπό Αριδαίας, το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νάουσας, ενώ την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου οι Βεροιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Νίκη Βόλου, με την έδρα του αγώνα να μην έχει οριστεί ακόμη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS