ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1717 φορές

Παρουσίασε Ερνάντεθ και Γκρανέρο η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (video)

Το Ισπανικό μοντέλο, με το οποίο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν η «Βασίλισσα του βορρά», ξεκίνησε και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής (06/06) με την παρουσίαση από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ των Κίκε Ερνάντεθ και Χοσέ Κάρλος Γρανέρο.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής και ο νέος προπονητής -αντίστοιχα- των «κυανέρυθρων», παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Στέλιο Μεϊμαρίδη και με την βοήθεια στην μετάφραση του Κινγκ Φερέιρα είπαν τα εξής:

Κίκε Ερνάντεθ

«Δέχθηκα την πρόταση του προέδρου, ο οποίος θέλει να κάνει μια δυνατή ομάδα και ανέλαβα αυτό το project από την θέση του τεχνικού διευθυντή, με συνεργάτη τον κο Γκρανέρο.

Έχουμε πολύ ενθουσιασμό και θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε κάτι καλό στη ΒΕΡΟΙΑ, με στόχο η ομάδα να παραμείνει για πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά μέσα από καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου.

Αυτό που πρέπει να δούμε πρώτα είναι το τι έκανε η ομάδα την περίοδο που μας πέρασε, ώστε να την γνωρίσουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε Ισπανικό στιλ στη ΒΕΡΟΙΑ αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και ότι πέτυχε μέχρι σήμερα.

Σεβόμαστε την ιστορία της και την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μιας και η Εθνική σας ομάδα έχει πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια.

Θέλουμε να κάνουμε προσεκτικά βήματα ώστε να πετύχουμε στο έργο μας, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να γίνουν όλα.

Όλοι φυσικά θέλουμε τα αποτελέσματα να είναι άμεσα αλλά μόνο με σωστή δουλεία θα πετύχουμε. Δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί μια ομάδα από την αρχή.

Για το ρόστερ: «Η ομάδα έχει ήδη έναν αριθμό Ελλήνων παικτών και ψάχνουμε να φέρουμε κάποιες καλές περιπτώσεις από την Ισπανία και γενικά από το εξωτερικό για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Θέλουμε να δουλέψουμε με έναν αριθμό 22 έως 25 παικτών».

Για τα τμήματα υποδομής: «Θα κοιτάξουμε φυσικά και τις ακαδημίες, θέλουμε να παρακολουθούμε την πορεία τους αλλά ακόμα δεν έχουμε συζητήσει κάτι περισσότερο με τον πρόεδρο».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Θα γίνουν αρχικά προπονήσεις στο Ταγαροχώρι και στην συνέχεια θα πάμε στο προπονητικό κέντρο».


Κινγκ Φερέιρα, Χοσέ Γκρανέρο, Κίκε Ερνάντεθ, Στέλιος Μεϊμαρίδης

Χοσέ Γκρανέρο

«Γνωρίζουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς παίζουν πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές, αλλά και από την Εθνική ομάδα.

Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει απαιτήσεις και είναι μια ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε ένα project στο οποίο πιστεύω ότι θα πετύχουμε.

Μας αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να δώσουμε ένα χρώμα ισπανικό στην ομάδα, πάντα με σεβασμό.

Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πρώτα την ομάδα και μετά να αποφασίσουμε για το σύστημα που θα αγωνιστούμε. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας.

Θα εργαστούμε με τον κο Ερνάνεθ και για την ενίσχυση της ομάδας, ξέρουμε τις ελλείψεις που έχει και από σήμερα θα ξεκινήσουμε την εύρεση παικτών.

Για τους στόχους: Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για μια καλή πορεία. Το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλίσουμε το συντομότερο την παραμονή και μετά να δούμε για κάτι υψηλότερο».

Για το αν έχει ξαναδουλέψει εκτός Ισπανίας: «Όχι, είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από την Ισπανία. Είχα προτάσεις και τα προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία, με την παρουσία του κου Ερνάντεθ.

Πριν πάρω την τελική μου απόφαση ρώτησα την άποψη κάποιων άλλων Ισπανών προπονητών που δουλεύουν στην χώρα σας για τη ΒΕΡΟΙΑ, η οποία και ήταν θετική».

Όσο για το αν έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ερνάντεθ: «Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν μιας και με είχε σαν ποδοσφαιριστή στην Μπενιδόρμ».