Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εξανεμίζονται και οι τελευταίες ελπίδες για SL2 - Απανωτά "χαστούκια" στη ΒΕΡΟΙΑ!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1038 φορές

Εξανεμίζονται και οι τελευταίες ελπίδες για SL2 - Απανωτά "χαστούκια" στη ΒΕΡΟΙΑ!

Μόνο με… θαύμα θα προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, το σενάριο της Β’ Εθνικής με δύο ομίλους!

Οι ομάδες της Football League παρά τις διαβεβαιώσεις που λάμβαναν τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε αποδεσμεύσεις αλλά και μεταγραφές για τη μεγαλύτερη κατηγορία, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν και πάλι στην ίδια κατηγορία, αναπροσαρμόζοντας για μία ακόμη φορά τα πλάνα τους, σε αυτό το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι πιέσεις των τελευταίων ημερών (κατάθεση σφραγίδων, αναστολή δραστηριοτήτων, καυστικές ανακοινώσεις κ.α.) φαίνεται πως δεν συγκίνησαν κανέναν και ιδιαίτερα τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, απογοητεύοντας χιλιάδες φιλάθλους ιστορικών ομάδων ανά την περιφέρεια!

Έτσι, κατά την αυριανή μέρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ότι η SL2 θα μείνει και τη νέα σεζόν με 12 ομάδες, ενώ η FL πιθανότατα θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 11 ομάδων, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά και από τις δηλώσεις συμμετοχής.

Πλέον, οι ομάδες της Football League καλούνται να αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον τους και αυτό γιατί πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν την προσωρινή (;) αναστολή της λειτουργίας τους. Ωστόσο, το πρωτάθλημα θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσει, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, με το μέλλον αρκετών ομάδων πάντως να είναι αβέβαιο!

Όσον αφορά την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχει την τύχη να διαθέτει μια εύρωστη οικονομικά διοίκηση που είναι σωστή στις υποχρεώσεις της και στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές, σε κάθε τους ανάγκη.

Η ομάδα φέτος ξεκίνησε αποφασιστικά, έχοντας μοναδικό στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Έκανε ήδη 5 μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών (πιθανότατα θα παραμείνουν να αγωνιστούν και στην FL) και θα προχωρούσε σε άλλες τόσες.

Όμως όλος ο προγραμματισμός πάει... στράφι και θα πρέπει να ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας με τα νέα δεδομένα, για την συμμετοχή της στην Football League!

Η ιστορική ομάδα λοιπόν βιώνει άλλη μία αδικία, μετά την περσινή που αν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ουσιαστικά έμεινε και πάλι στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, λόγω της αποτυχημένης -όπως αποδείχθηκε- αναδιάρθρωσης του τότε υφυπουργού κ. Βασιλειάδη.

Και σα να μην έφτανε αυτό, η «Βασίλισσα» συνεχίζει να τρώει …  χαστούκια από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με αποφάσεις που βγαίνουν για αφαιρέσεις βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και οι οποίες έχουν να κάνουν με οφειλές της παλιάς ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές!

Όλα αυτά, παρότι η ΒΕΡΟΙΑ ήταν η μόνη ομάδα από αυτές που πήραν νέο ΑΦΜ, που ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες, αλλάζοντας το όνομα, το σήμα και τα χρώματά της, ώστε να μην έχει τέτοιου είδους προβλήματα!!!

Οι απογοητεύσεις σίγουρα είναι πολλές για τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι καλούνται πλέον να πεισμώσουν και να δείξουν την μεγάλη δυναμική τους, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού και ανεβάζοντας την ιστορική «Βασίλισσα» στην κατηγορία που της αρμόζει να αγωνίζεται!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb