Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Συνεχίζονται οι προπονήσεις και ο... προβληματισμός!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 524 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Συνεχίζονται οι προπονήσεις και ο... προβληματισμός!

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στον Βώλακα της Δράμας, συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας του βορρά".

Οι Βεροιώτες το περασμένο Σάββατο (12/9) και με αφορμή την ακύρωση του φιλικού με τον Πανδραμαϊκό, πραγματοποίησαν οικογενειακό διπλό (φωτο), ενώ χθες Κυριακή είχαν ρεπό το πρωί και προπονήθηκαν μόνο το απόγευμα.

Από σήμερα Δευτέρα (14/9) οι προπονήσεις είναι και πάλι διπλές, το πρωί στις 8:30 όπου δίνεται βάρος στην φυσική κατάσταση και το απόγευμα στις 5:30 στο τακτικό κυρίως κομμάτι.

Παράλληλα, όσο δεν βγαίνει κάποια επίσημη απόφαση για την αναδιάρθρωση τόσο μεγαλώνει και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας, με τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ μάλιστα να εκφράζουν την αγωνία και την έντονη διαμαρτυρία τους σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb