ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 765 φορές

Νέο φιλικό έκλεισε η "Βασίλισσα"

Ένα ακόμη φιλικό τεστ προστέθηκε στην λίστα των αγώνων προετοιμασίας της «Βασίλισσας». Αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου στις 4/10, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί ακόμα η έδρα.

Έτσι, η ΒΕΡΟΙΑ μέχρι στιγμής έχει προγραμματίσει έξι φιλικούς αγώνες, ενώ αναμένεται να κλείσει και έναν με τον Πιερικό.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε η έδρα του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας και θα είναι το πρώτο εντός έδρας φιλικό, αφού όλα τα προηγούμενα θα τα δώσει εκτός, λόγω της επανασποράς που έχει γίνει στον χλοοτάπητα του γηπέδου της Βέροιας και των βελτιωτικών εργασιών του αγωνιστικού χώρου.

Επίσης δεν αποφασίστηκε ακόμη, που θα γίνει το παιχνίδι με την Αριδαία, αφού και ο Αλμωπός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του λόγω εργασιών που γίνονται σε αυτό. Σκέψεις υπάρχουν να γίνει το συγκεκριμένο ματς σε ένα κοντινό γήπεδο (Έδεσσα, Γιαννιτσά, Σκύδρα) ή ακόμα και στο αθλητικό κέντρο της «Βασίλισσας» στο Ταγαροχώρι.

Τέλος, οι Βεροιώτες θέλουν να κλείσουν και ένα πολύ δυνατό φιλικό, με ομάδα της SuperLeague, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο μιας και το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

12/9 (Σάββατο) Πανδραμαϊκός - ΒΕΡΟΙΑ  

15/9 (Τρίτη) Δόξα Βώλακα - ΒΕΡΟΙΑ

17/9 (Πέμπτη) Πανσερραϊκός - ΒΕΡΟΙΑ

23/9 (Τετάρτη) Αλμωπός Αριδαίας - ΒΕΡΟΙΑ

27/9 (Κυριακή) ΒΕΡΟΙΑ - Νίκη Βόλου

4/10 (Κυριακή) ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός Βόλου